Η καλύτερη στιγμή της στο πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά ήταν όταν έσκυψε και φίλησε την Κάτια Ζυγούλη

Τη φετινή σεζόν ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Teatro και φυσικά από τα πρώτα τραπέζια τον παρακολούθησε η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Κάτια Ζυγούλη η οποία ήταν πανέμορφη και έλαμπε από ευτυχία. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια, έχουν παντρευτεί, μένουν στο Νέο Βουτζά και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά: Την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν συμμετείχαν μαζί σε ένα διαφημιστικό σποτ για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας όπου η Κάτια Ζυγούλη τον χαστούκιζε. Το χαστούκι αυτό προκάλεσε ένα μεγάλο έρωτα ο οποίος καλά κρατεί ...

Δείτε επίσης

Την μια ανατροπή μετά την άλλη επιφυλάσσει το φετινό MasterChef καθώς οι εκπλήξεις δεν φαίνεται να τελειώνουν.

thecaller

Η Στέφανι Σέιμουρ (Stephanie Seymour) είναι έτοιμη να μιλήσει για τον ξαφνικό θάνατο του γιου της, Χάρι Μπραντ, μετά τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την απώλειά

epiloges

“All she wanted was to be a mom, be there for Sienna’s 18th, and watch her get married,” Alan Johnstone recalled of his “childhood sweetheart.”

nypost

Users are ticked off that social media giant TikTok allegedly received millions in exchange for diet culture ads on the platform, according to whistleblowers.

nypost

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι ημερομηνίες των ημιτελικών της φετινής Eurovision.

thecaller

«Δεν δεχθήκαμε να πάμε δεύτερη σεζόν ενώ κάναμε 65%», λέει ο Αλέκος Συσσοβίτης για τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

thecaller

Οι δυο γυναίκες παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού - Ένταση στο συμβούλιο του νησιού

epiloges

Ο μετρ των ταινιών μεταφυσικού μυστηρίου Μ. Νάιτ Σιάμαλαν (M. Night Shyamalan) έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Knock at the Cabin»

epiloges