Πρόσωπα της Παρασκευής

Τον θρυλικό ορειβάτη Τζορτζ Λι Μάλορι θα ενσαρκώσει σε μια καινούργια ταινία ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ (φωτ.). Ο Μάλορι συμμετείχε σε τρεις αποστολές στο Εβερεστ τη δεκαετία του 1920, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιούνιο του 1924, σε ηλικία 38 ετών, στην προσπάθειά του να φτάσει στην κορυφή. Εμεινε στην ιστορία για την αφοπλιστική ατάκα του, όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να σκαρφαλώσει στις απειλητικές πλαγιές των Ιμαλαΐων: «Γιατί είναι εκεί». (...) Ο Τζώρτζης Γρηγοράκης είναι ο μεγάλος νικητής των βραβείων Ιρις 2021 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ), αφού με την ταινία του «Digger» έλαβε συνολικά δέκα διακρίσεις. Ανάμεσά τους ...

Δείτε επίσης

Now you can swipe without seeing your ex's face

mashable

Έξι πρακτικές συμβουλές για να τρώτε περισσότερα φρούτα μέσα στην ημέρα.

kathimerini

Η αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, μπορεί πολλές φορές να είναι αρκετά κοστοβόρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι απλοί και οικονομικοί τρόποι για να αλλάξετε όψη στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα, βάφοντάς τα σε διάφορες αποχρώσεις.

kathimerini

Μπορεί η βρετανική κυβέρνηση να ανακοίνωσε ότι θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού για πρόσβαση σε νυχτερινά κέντρα και χώρους συναυλιών, κάποιοι καλλιτέχνες όμως ήδη αντιδρούν με το μέτρο αυτό.

kathimerini

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη δημιουργία αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού έχει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech αυξάνεται η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο δόσεων στις οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει την Παρασκευή το BBC.

kathimerini

If you're Online online, then you've seen so many.

mashable