Ο Κριστιάν Λουμπουτέν, ενώνει δυνάμεις με τους Ιντρις και Σαμπρίνα Ελμπα

louboutinworld Το τρίο Εκανε επίσημη πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου και είναι διαθέσιμη στο Christian Louboutin Mount Street London, στο Σέλφριτζες αλλά και online. Ο Κριστιάν Λουμπουτέν συνεργάζεται με τους καλούς φίλους του, το ζευγάρι Ίντρις Έλμπα και Σαμπρίνα Ντόουρε Έλμπα στην δημιουργία μιας capsule συλλογής (γιατί περί αυτής ο λόγος), που στοχεύει στη στήριξη οργανώσεων που μάχονται κατά της φυλετικής αδικίας. Η συλλογή υποδημάτων “Walk A Mile In My Shoes” δημιουργήθηκε για να προσελκύσει την προσοχή στα ζητήματα της φυλετικής αδικίας που αναγνωρίστηκαν ευρέως το περασμένο καλοκαίρι μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, αλλά δεν λαμβάνουν πλέον τον ίδιο βαθμό προσοχής. Η συλλογή ...

Δείτε επίσης

Now you can swipe without seeing your ex's face

mashable

Έξι πρακτικές συμβουλές για να τρώτε περισσότερα φρούτα μέσα στην ημέρα.

kathimerini

Η αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, μπορεί πολλές φορές να είναι αρκετά κοστοβόρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι απλοί και οικονομικοί τρόποι για να αλλάξετε όψη στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα, βάφοντάς τα σε διάφορες αποχρώσεις.

kathimerini

Μπορεί η βρετανική κυβέρνηση να ανακοίνωσε ότι θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού για πρόσβαση σε νυχτερινά κέντρα και χώρους συναυλιών, κάποιοι καλλιτέχνες όμως ήδη αντιδρούν με το μέτρο αυτό.

kathimerini

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη δημιουργία αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού έχει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech αυξάνεται η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο δόσεων στις οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει την Παρασκευή το BBC.

kathimerini

If you're Online online, then you've seen so many.

mashable