Το Κτήμα Άλφα Ροζέ 2020 στα κορυφαία ροζέ κρασιά του κόσμου για το 2021!

fhefc jhbgytgv Το εξαιρετικό, σύμφωνα με το Vinepair κρασί από το Αμύνταιο, ξεχώρισε μεταξύ χιλιάδων ετικετών κρασιού, όπου μαζί με το ιταλικό Nerello Mascalese rosato Feudo Montoni Rose Di Adele 2020, πήρανε την υψηλότερη βαθμολογία από όλα τα κρασιά της δοκιμής (94/100). Σύμφωνα με τους αξιολογητές «πρόκειται για ένα κομψό και ισορροπημένο ροζέ με απαλά αρώματα φράουλας και λουλουδιών που αποπνέουν μια ατμόσφαιρα Προβηγκίας, μόνο που το βραβευμένο κρασί έχει ελληνική ταυτότητα! Η ισορροπημένη οξύτητα του χαρίζει μια ήρεμη, απολαυστική αίσθηση καθώς κυλά προς στον ουρανίσκο, με αποτέλεσμα να θεωρείται μια ιδανική επιλογή για κατανάλωση ως απεριτίφ, ή με ένα πλατώ τυριών». ...

Δείτε επίσης

Now you can swipe without seeing your ex's face

mashable

Έξι πρακτικές συμβουλές για να τρώτε περισσότερα φρούτα μέσα στην ημέρα.

kathimerini

Η αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, μπορεί πολλές φορές να είναι αρκετά κοστοβόρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι απλοί και οικονομικοί τρόποι για να αλλάξετε όψη στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα, βάφοντάς τα σε διάφορες αποχρώσεις.

kathimerini

Μπορεί η βρετανική κυβέρνηση να ανακοίνωσε ότι θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού για πρόσβαση σε νυχτερινά κέντρα και χώρους συναυλιών, κάποιοι καλλιτέχνες όμως ήδη αντιδρούν με το μέτρο αυτό.

kathimerini

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη δημιουργία αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού έχει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech αυξάνεται η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο δόσεων στις οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει την Παρασκευή το BBC.

kathimerini

If you're Online online, then you've seen so many.

mashable