Η επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο

Pascal Le Segretain via Getty Images Τα μοντέλα της συλλογής Dior Cruise 2022 στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Δεκάδες μοντέλα παρέλασαν χτες το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο, φορώντας τις δημιουργίες του γαλλικού οίκου Dior. Η πολυανεμενόμενη εκδήλωση ξεκίνησε όπως είχε προγραμματιστεί στις 9:30 το βράδυ. Προσωπικότητες από το χώρο της μόδας έδωσαν το παρόν και αναμετέδωσαν το γεγονός από τα κινητά τους. Η πασαρέλα αποτελείτο μόνο από γυναίκες οι οποίες παρουσίασαν τα ρούχα της συλλογής Cruise 2022. Pascal Le Segretain via Getty Images Τα μοντέλα της συλλογής Dior Cruise 2022 στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Το χρώμα που κυριάρχησε ήταν το λευκό και τα περισσότερα ...

Δείτε επίσης

Now you can swipe without seeing your ex's face

mashable

Έξι πρακτικές συμβουλές για να τρώτε περισσότερα φρούτα μέσα στην ημέρα.

kathimerini

Η αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, μπορεί πολλές φορές να είναι αρκετά κοστοβόρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι απλοί και οικονομικοί τρόποι για να αλλάξετε όψη στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα, βάφοντάς τα σε διάφορες αποχρώσεις.

kathimerini

Μπορεί η βρετανική κυβέρνηση να ανακοίνωσε ότι θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού για πρόσβαση σε νυχτερινά κέντρα και χώρους συναυλιών, κάποιοι καλλιτέχνες όμως ήδη αντιδρούν με το μέτρο αυτό.

kathimerini

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη δημιουργία αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού έχει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech αυξάνεται η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο δόσεων στις οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει την Παρασκευή το BBC.

kathimerini

If you're Online online, then you've seen so many.

mashable