Ειδικό καλαμάκι σταματάει τον λόξιγκα σε ποσοστό 92%

Πως σταματάτε έναν επίμονο λόξιγκα; Κρατάτε την αναπνοή σας για αρκετά δευτερόλεπτα, ζητάτε από κάποιον να σας αιφνιδιάσει και να σας τρομάξει ή πίνετε νερό ανάποδα; Όλες οι παραπάνω σπιτικές «γιατρειές» κατά του λόξιγκα έχουν ενίοτε την αποτελεσματικότητα τους, όμως δεν αποτελούν εγγύηση για την καταπολέμηση του ενοχλητικού φαινομένου, το οποίο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχει εξαιρετικά παρατεταμένη διάρκεια. Μολαταύτα, επιστήμονες φέρεται να βρήκαν τη λύση στην «αθώα» αυτή ταλαιπωρία, δημιουργώντας ένα ειδικό καλαμάκι σε σχήμα L, το οποίο, σύμφωνα με σχετική έρευνα, αντιμετωπίζει τον λόξιγκα με αποτελεσματικότητα 92%. Το καλαμάκι «αναρρόφησης και κατάποσης» φέρει την αγγλική ονομασία «forced inspiratory ...

Δείτε επίσης

Now you can swipe without seeing your ex's face

mashable

Έξι πρακτικές συμβουλές για να τρώτε περισσότερα φρούτα μέσα στην ημέρα.

kathimerini

Η αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι, μπορεί πολλές φορές να είναι αρκετά κοστοβόρα. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι απλοί και οικονομικοί τρόποι για να αλλάξετε όψη στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα, βάφοντάς τα σε διάφορες αποχρώσεις.

kathimerini

Μπορεί η βρετανική κυβέρνηση να ανακοίνωσε ότι θα απαιτούνται πιστοποιητικά εμβολιασμού για πρόσβαση σε νυχτερινά κέντρα και χώρους συναυλιών, κάποιοι καλλιτέχνες όμως ήδη αντιδρούν με το μέτρο αυτό.

kathimerini

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη δημιουργία αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού έχει το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech αυξάνεται η χρονική απόσταση μεταξύ των δύο δόσεων στις οκτώ εβδομάδες, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύει την Παρασκευή το BBC.

kathimerini

If you're Online online, then you've seen so many.

mashable