Τα ίδια έλεγε και για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απαντά ο Οικονόμου στην Κουμουνδούρου

Ο Γιάννης Οικονόμου παρέθεσε στοιχεία από προηγούμενη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στα οποία, πάνω-κάτω, αναφέρονται οι ίδιες καταγγελίες.«Ένας απεγνωσμένος και ασυγκράτητος ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει τον πολακισμό και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εικόνα της πατρίδας μας στο διεθνές προσκήνιο», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για διαστρέβλωση της αλήθειας, επισημαίνοντας ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση «αδιαφορώντας αν πλήττει την πατρίδα», και παρέθεσε μια σειρά από στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία – όπως είπε – σε ανάλογες ...

Δείτε επίσης

Σε επίθεση χάκερ οφείλεται η κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων το πρωί της Δευτέρας.

in.gr

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογής του Προεδρείου της Βουλής, ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα περαιώσει τη συνεδρίαση. Μία λήξη της συνεδρίασης, που ταυτόχρονα σημαίνει και την ολοκλήρωση της θητείας της πρώτης και μόνης Συνόδου της ΙΘ’ Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

in.gr

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

in.gr

Τι συζήτησαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών.

in.gr

Στην αρχική τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός κ. Σαρμάς τόνισε: «Σήμερα θα καθορίσουμε την κυβερνητική πολιτική έως τις 25 Ιουνίου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου.

in.gr

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

in.gr

Τι έχει ζητήσει ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς από τους υπουργούς του.

in.gr

Η νέα υπουργός Υγείας, Αναστασίου Κοτανίδου, ανέφερε με χιούμορ ότι πιστεύει πως δεν θα έχουμε κάτι έκτακτο, «διότι αν συμβεί θα σας ξανακαλέσουμε πίσω στο υπουργείο», είπε στον Θάνο Πλεύρη.

in.gr