Σύσκεψη για τα ζητήματα της Μυκόνου στο Μέγαρο Μαξίμου

Ποιοι θα συμμετέχουν στη σύσκεψη για τη Μύκονο.Στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί να γίνει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ζητήματα της Μυκόνου.Ποιοι θα πάρουν μέρος στη σύσκεψηΣύμφωνα με την ανακοίνωση από τη μεριά της κυβέρνησης, στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Νέοι εκβιασμοί και απειλές σε αρχαιολόγο - «Στη Μύκονο θα εφαρμοστεί ο νόμος», λέει ο Σκρέκας ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος,ο σναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για Θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας,ο υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς,ο ...

Δείτε επίσης

Σε επίθεση χάκερ οφείλεται η κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων το πρωί της Δευτέρας.

in.gr

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογής του Προεδρείου της Βουλής, ο νέος Πρόεδρος της Βουλής θα περαιώσει τη συνεδρίαση. Μία λήξη της συνεδρίασης, που ταυτόχρονα σημαίνει και την ολοκλήρωση της θητείας της πρώτης και μόνης Συνόδου της ΙΘ’ Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

in.gr

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα βρεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή.

in.gr

Τι συζήτησαν οι δύο υπουργοί Εξωτερικών.

in.gr

Στην αρχική τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός κ. Σαρμάς τόνισε: «Σήμερα θα καθορίσουμε την κυβερνητική πολιτική έως τις 25 Ιουνίου. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου.

in.gr

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

in.gr

Τι έχει ζητήσει ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς από τους υπουργούς του.

in.gr

Η νέα υπουργός Υγείας, Αναστασίου Κοτανίδου, ανέφερε με χιούμορ ότι πιστεύει πως δεν θα έχουμε κάτι έκτακτο, «διότι αν συμβεί θα σας ξανακαλέσουμε πίσω στο υπουργείο», είπε στον Θάνο Πλεύρη.

in.gr