Κυβέρνηση υπό κατάρρευση: «Πανστρατιά» υπουργών κατά Χ.Στυλιανίδη για να διασωθεί... ο Κ.Μητσοτάκης

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος υπουργός πρέπει να «πληρώσει» το κυβερνητικό μπάχαλο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», καθώς δεν γίνεται να κατηγορείται μόνο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το pronews.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να βάλει σε δυσμένεια τον Γ.Πατούλη και να «αποκεφαλίσει» τον Χ.Στυλιανίδη. Όσον αφορά τον Περιφερειάρχη Αττικής το βλέπουμε ήδη ότι μπαίνει σε δυσμένεια, παρόλα αυτά όσον αφορά τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το pronews.gr αποκάλυψε ότι στις κρίσιμες συσκέψεις που έγιναν στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συμμετείχε το «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού, ο ...

Δείτε επίσης

Όπως τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας η συμπεριφορά της γειτονικής χώρας στρέφεται κατά της ελληνικής κυριαρχίας και αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου.

in.gr

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επανέλαβε την άριστη συνεργασία και συνεννόηση των δύο χωρών, πριν απευθυνθεί στο Κογκρέσο.

in.gr

«Θωρακίζουμε τα έργα απέναντι στην κρίση» υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

in.gr

«Ήμουν μαζί σας στα δύσκολα όταν κάποιοι αμφισβήτησαν το ήθος και την εφαρμογή των νόμων» σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

in.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνει στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας το άριστο επίπεδο των ελληνοαμερικανικών σχέσεων.

in.gr

Όλα είναι έτοιμα για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν τη Δευτέρα στο Λευκό Οίκο.

in.gr

Τι είπε για τις μειώσεις στον φετινό ΕΝΦΙΑ

in.gr

Σύμφωνα με τον Γιάννη Οικονόμου, «ο κ. Τσίπρας αναλώνεται σε καμπάνια για τον εαυτό του, ο Πρωθυπουργός μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της πατρίδας και των ανθρώπων της».

in.gr