Βρετανία: Υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει την Ουκρανία «έως τη νίκη»

Την πρόθεσή της να στηρίζει «ως τη νίκη» την Ουκρανία στο πόλεμο με τη Ρωσία, εκφράζει η Βρετανία.Συγκεκριμένα, αυτό αναμένεται να υποστηρίξει ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Τζέιμς Κλέβερλι, στην ομιλία που θα εκφωνήσει σήμερα (4/10) ενώπιον του ετήσιου συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος, αποσπάσματα της οποίας δημοσιοποιήθηκαν εκ των προτέρων.Βρετανία: Στηρίζει την Ουκρανία, απορρίπτει την προσάρτησηΟ κ. Κλέβερλι θα διατρανώσει στην παρέμβασή του την υποστήριξη του Λονδίνου στις προσπάθειες της Ουκρανίας να απωθήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών στη Ρωσική Ομοσπονδία.«Δεν είμαστε σχολιαστές. Είμαστε συμμετέχοντες στα γεγονότα επί ...

Δείτε επίσης

Το Ιράν προχώρησε σε περισσότερες από 500 εκτελέσεις το 2022, οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ τον αριθμό των εκτελέσεων το 2021 και ενισχύουν την ανησυχία για αυξημένη χρήση της εσχάτης των ποινών στην Ισλαμική Δημοκρατία, ανακοίνωσε σήμερα η μη κυβερνητική οργάνωση Iran Human Rights (IHR).

iefimerida

Η ομοσπονδιακή Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Secret Service) επιβεβαίωσε σήμερα αποκάλυψη του δικτύου NBC ότι κινέζοι χάκερ έχουν αποσπάσει από το 2020 δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση πληγέντων από την πανδημία Covid-19.

iefimerida

Ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής της εθνικής Βραζιλίας, Αντριάνο, πρόλαβε και χώρισε με την σύζυγό του μέσα σε 24 μέρες.

iefimerida

Οι εκρήξεις σε δύο αεροπορικές βάσεις στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας, προήλθαν από επίθεση της Ουκρανίας με drones.

iefimerida

Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυνών. Ο λόγος για τον Αντριάνο, ο οποίος στα 34 χρόνια, ακολουθεί πλέον μια διαφορετική... καριέρα.

iefimerida

Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν, λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και στον τρόπο αντιμετώπισής τους

protothema

Ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Βραζιλίας, Αντριάνο, πρόλαβε και χώρισε με τη σύζυγό του μέσα σε 24 μέρες.

iefimerida

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο θάφτηκε κάτω από τις λάσπες μετά από κατολίσθηση στη βορειοδυτική Κολομβία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας Γκουστάβο Πέτρο.

iefimerida