Βρετανία: Η Σκότλαντ Γιάρντ ξεκίνησε ανακρίσεις για σκάνδαλο στο ίδρυμα του βασιλιά Κάρολου

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του νέου βασιλιά Κάρολου Γ', αφού δεν πρόλαβε να ανέβει στο θρόνο της εκλιπούσης Ελισάβετ και ένα από τα φιλανθρωπικά του ιδρύματα εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο, η σοβαρότητα του οποίου ερευνάται από την Μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου. Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Σκότλαντ Γιαρντ, αστυνομικοί προχώρησαν στην ανάκριση δύο αντρών, ενός γύρω στα 50 και ενός άλλου περίπου 40 ετών, οι οποίοι σχετίζονται με το σκάνδαλο στο ίδρυμα «The Prince's Foundation», που έχει την έδρα του στο Dumfries House, το επιβλητικό αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Σκωτία. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε τον περασμένο ...

Δείτε επίσης

Το Ριάντ θέλει να εξασφαλίσει αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας σε αντάλλαγμα για την αναγνώριση του εβραϊκού κράτους

protothema

Οι Ηhttps://www.iefimerida.gr/tag/ipaνωμένες Πολιτείες "καλούν τη Σερβία να αποσύρει τα στρατεύματα" που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με το Κόσοβo.

iefimerida

Ακόμα μια πολιτική παρέμβαση έκανε ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ, αυτή τη φορά αναφορικά με τις γερμανικές εκλογές στη Βαυαρία και στην Έσση, στις 8 Οκτωβρίου.

iefimerida

Δύο άνθρωποι διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, ενώ σε σε ορισμένο αριθμό άλλων προσφέρθηκαν ιατρικές φροντίδες επιτόπου - Το ένα από τα δυο τρένα ήταν σταματημένο τη στιγμή της σύγκρουσης

protothema

Με το πρωτοφανές κύμα βίας να αναγκάζει την κυβέρνηση της Σουηδίας να εμπλέξει ακόμη και τον στρατό ώστε να αντιμετωπιστεί, σουηδικά ΜΜΕ αναφέρονται στη δράση του εγκληματικού δικτύου Foxtrot, υπό τον διεθνώς καταζητούμενο Ράβα Ματζίντ, γνωστό και ως «κουρδική αλεπού».

iefimerida

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «καλούν τη Σερβία να αποσύρει τα στρατεύματα» που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα με το Κόσοβo.

iefimerida

Οι σκληροπυρηνικοί Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψαν το νομοσχέδιο για την προσωρινή χρηματοδότηση της κυβέρνησης, καθιστώντας σχεδόν βέβαιο ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα κατεβάσουν ρολά, τουλάχιστον εν μέρει, αρχής γενομένης από την Κυριακή.

iefimerida

Οι σκληροπυρηνικοί Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψαν το νομοσχέδιο για την προσωρινή χρηματοδότηση της κυβέρνησης, καθιστώντας σχεδόν βέβαιο ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα κατεβάσουν ρολά, τουλάχιστον εν μέρει, αρχής γενομένης από την Κυριακή.

iefimerida