Τραγωδία στην Ινδία: 35 νεκροί μετά την κατάρρευση δαπέδου σε ναό

Ο απολογισμός των θυμάτων της κατάρρευσης του πατώματος ινδουιστικού ναού στην πολιτεία Μάντια Πραντές της Ινδίας έφθασε τους 35 νεκρούς.Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης παραμένει σε εξέλιξη, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο. ΚΟΣΜΟΣ  30/03/2023  15:15 Αδιανόητη τραγωδία στην Ινδία: Υποχώρησε το δάπεδο ναού, έπεσαν οι πιστοί σε πηγάδι, 13 νεκροί [βίντεο] ΚΟΣΜΟΣ  29/03/2023  22:15 Ινδία: Συνάντηση του πρωθυπουργού Μόντι με τον γραμματέα του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Τριάντα πέντε νεκροί στην Ινδία «Τριάντα πέντε άνθρωποι στην Ινδία είναι νεκροί. Ένας ακόμη άνθρωπος εξακολουθεί να αγνοείται. ...

Δείτε επίσης

Σοκαριστικές συνομιλίες του σαδιστή ζωολόγου, Άνταμ Μπρίτον, για το πόσο απολάμβανε να κακοποιεί και να βασανίζει ανυπεράσπιστα σκυλιά, βγαίνουν στη δημοσιότητα.

iefimerida

Σοκαριστικές συνομιλίες του σαδιστή ζωολόγου, Άνταμ Μπρίτον, για το πόσο απολάμβανε να κακοποιεί και να βασανίζει ανυπεράσπιστα σκυλιά, βγαίνουν στη δημοσιότητα.

iefimerida

Ένα λουρί οδήγησε την αστυνομία της Αυστραλίας στα ίχνη του ζωολόγου, Άνταμ Ρόμπερτ Κόρντεν Μπρίτον, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά και βασάνισε δεκάδες σκυλιά.

iefimerida

Η Ουγγαρία και η Τουρκία ήραν τον Ιούλιο το βέτο τους στην ένταξη της Σουηδίας στη Συμμαχία, όμως καθυστερούν την επικύρωση της προσχώρησής της

protothema

Η υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Κατρίν Κολονά άσκησε σήμερα πίεση στην Τουρκία και την Ουγγαρία να επικυρώσουν την προσχώρηση της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

iefimerida

Παρά τις δυτικές κυρώσεις το φιλμ προβάλλεται παράνομα, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές έξω από τους κινηματογράφους

protothema

«Οι πολίτες μας ορθά αναμένουν ότι είναι η Ευρώπη που θα αποφασίσει ποιος έρχεται σε εμάς και υπό ποιες προϋποθέσεις και όχι οι διακινητές» υπογράμμισε η Πρόεδρος της Επιτροπής Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, από το Σπλιτ της Κροατίας όπου λαμβάνουν χώρα οι «Ημέρες Μελέτης» (Study Days) του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

iefimerida

Η αυτοανακηρυχθείσα δημοκρατία του Ναγκόρνο Καραμπάχ ανακοίνωσε σήμερα την αυτοδιάλυσή της καθώς και τη διάλυση όλων των θεσμών της από την 1η Ιανουαρίου 2024, μια εβδομάδα μετά την επιτυχημένη επίθεση του Αζερμπαϊτζάν και έπειτα από 30 χρόνια συγκρούσεων.

iefimerida