Πρώην πορνοστάρ αύξησε τρεις φορές το στήθος της για να χωρίσει Γερμανό βουλευτή από την οικογένειά του

Σε τρεις αυξητικές στήθους προχώρησε η πρώην Γερμανίδα πορνοστάρ, Ανίνα Ουκάτις, η οποία ξεμυάλισε τον βουλευτή του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Χάγκεν Ράινχολτ, με τον 44χρονο να παρατάει την σύντροφό του και τα τρία του παιδιά για χάρη της. Η 43χρονη Γερμανίδα ισχυρίζεται ότι η γερμανική εφημερίδα BILD ήταν αυτή που πρώτη ανακάλυψε τα προσόντα της το 1998. «Τον Απρίλιο του 1998, όταν ο διάσημος Γερμανός τηλεπαρουσιαστής Χάραλντ Σμιντ έψαχνε για βοηθό στην εκπομπή του, η εφημερίδα BILD με πρότεινε», αποκάλυψε η Ουκάτις. «Την επόμενη μέρα, ήμουν καλεσμένη στην εκπομπή του ως φοιτήτρια (τότε) στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων: «Ήταν ...

Δείτε επίσης

O εμβληματικός πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Τζακ Λανγκ, προσωπικός φίλος της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και λάτρης της Ελλάδας, είναι από το 2013 διορισμένος πρόεδρος του «Ινστιτούτου του Αραβικού Κόσμου», που βρίσκεται στο Παρίσι.

iefimerida

Ο αγωγός που κατασκευάζει η Βουλγαρία αναμένεται να είναι επιχειρησιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς

protothema

Η Βουλγαρία άρχισε σήμερα την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου προς τη Σερβία, ο οποίος θα επιτρέψει τη ροή μη ρωσικού αερίου προς το Βελιγράδι και θα ενισχύσει την ασφάλεια των προμηθειών στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

iefimerida

Πόσο θα πληρώσουν για την επίθεση με τούρτες στο κέρινο ομοίωμα του βασιλιά Καρόλου στο Μαντάμ Τισό.

in.gr

Εναντιώθηκε σε όσους ζητούν αυξήσεις στους μισθούς και χαρακτήρισε τις απεργίες «απαράδεκτες» - Δείτε βίντεο

protothema

Σημαντική μείωση καταγράφεται στο ποσοστό των πολιτών της Σερβίας που υποστηρίζουν την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε... ΕΕ Σερβία

zougla

Σημαντική μείωση καταγράφεται στο ποσοστό των πολιτών της Σερβίας που υποστηρίζουν την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

real

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τόνισε σήμερα τη σημασία της στενής συνεργασίας του ΝΑΤΟ με τους εταίρους στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέγοντας πως η Ευρώπη δεν μπορεί να αγνοεί τι συμβαίνει στην ανατολική Ασία καθώς η παγκόσμια ασφάλεια είναι διασυνδεδεμένη.

real