Ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο κατηγορείται για τη «μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των επιχειρήσεων»

Ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο κατηγορείται ότι έστησε τη «μεγαλύτερη απάτη στην εταιρική ιστορία» μέσω της εταιρείας Adani Group με έδρα την Ινδία. Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία Hindenburg Research, η οποία έχει αρχίσει τις ανοικτές πωλήσεις του ομίλου μέσω ομολόγων, διεξήγαγε διετή έρευνα για τον επικεφαλής Gautam Adani, ο οποίος αξίζει 125 δισ. δολάρια. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ο Gautam Adani (Γκαουτάμ Αντανί) και η οικογένειά του ήλεγχαν ένα πλέγμα υπεράκτιων λογαριασμών-καλύψεων που χρησιμοποιούσαν για τη διαφθορά, το ξέπλυμα χρήματος και την κλοπή φορολογουμένων, ενώ παράλληλα απομυζούσαν χρήματα από τις εταιρείες που τους ανήκαν. ...

Δείτε επίσης

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις νότιες και ανατολικό-κεντρικές ΗΠΑ καθώς ανεμοστρόβιλοι και σφοδρές καταιγίδες κατέστρεψαν σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας προετοιμάζεται σήμερα για πιθανές ισχυρές καταιγίδες.

real

Οι πυρκαγιές. οι περισσότερες αποτέλεσμα εμπρησμού, που μαίνονταν τις τελευταίες ημέρες στην Αστούριας και την Καντάβρια, στη βόρεια Ισπανία, σταθεροποιήθηκαν σήμερα χάρη στις ευνοϊκότερες μετεωρολογικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

real

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην οποία φαίνεται να πατάει με παπούτσια σε χαλάκι προσευχής.

in.gr

Τρεις βιρμανέζοι και δύο αλμπίνοι μη δηλητηριώδεις πύθωνες βάζουν όλη τους την τέχνη για να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

in.gr

Οι μεσαιωνικές τακτικές στο Ιράν -ειδικότερα κατά των γυναικών- συνεχίζονται κανονικά, ακόμα και μετά την δολοφονία της 22χρονης, Μαχσά Αμινί, που προκάλεσε εβδ

newsbomb

Τρισάγιο για τον αγιορείτη Γέροντα Εφραίμ τέλεσε ο Μητροπολίτης Δέρκων Απόστολος

dogma