
Δείτε επίσης
Ο Γάλλος πρόεδρος εμμένει στη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση χωρίς καμία παραχώρηση – Ανησυχία για νέες αναταραχές
Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Εμανουέλ Μακρόν για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού, πέρα από την έντονη κριτική που πυροδότησε, φαίνεται ότι έδωσε τροφή και στη φαντασία ορισμένων.
Καταγγελία από ΜΚΟ ότι το λιμενικό της Τυνησίας αφαίρεσε τη μηχανή του σκάφους, χτύπησε κάποιους μετανάστες και τους παράτησε στη θάλασσα
Τουλάχιστον 34 μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική αγνοούνται αφού το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε στα ανοιχτά της Τυνησίας.
Μπροστά στις ελλείψεις νερού, που επιδεινώνονται, η ανθρωπότητα κινδυνεύει και «πρέπει να αλλάξει πορεία» στον τρόπο που διαχειρίζεται αυτό «το πολύτιμο δημόσιο αγαθό»... ΟΗΕ νερό
Δύο παράτυποι μετανάστες πέθαναν από θερμοπληξία μέσα σε βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας, ενώ άλλοι δέκα απεγκλωβίστηκαν ημιλιπόθυμοι και διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Τέξας.
Οι επιθέσεις του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία πριν από 24 χρόνια προκάλεσαν τον θάνατο του διεθνούς δικαίου, τόνισε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε ομιλία που εκφώνησε χθες Παρασκευή σε εκδήλωση μνήμης στην πόλη Σόμπορ, όπου το 1999 έπεσε η πρώτη βόμβα.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από την ισχυρή έκρηξη που ισοπέδωσε χθες Παρασκευή τις εγκαταστάσεις σοκολατοβιομηχανίας στην πόλη Γουέστ Ρέντινγκ της Πενσιλβάνιας.