Μπουρντέν: Σάλος με τη νέα του βιογραφία - «Δεν σταμάτησε να πίνει, μισούσε αυτό που είxε γίνει»

Τα «σκοτάδια» του διάσημου σεφ 'Άντονι Μπουρντέν, τις εμμονές και τους εθισμούς του, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του το 2018, εξερευνεί μία νέα εμφιλεγόμενη βιογραφία του που κυκλοφορεί σύντομα Ο Aντονι Μπουρντέν μπορεί να είχε ξεπεράσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να σταματήσει να πίνει - και μισούσε τον εαυτό του γι' αυτό, σύμφωνα με μια νέα αμφιλεγόμενη βιογραφία.Στο βιβλίο με τίτλο «Down And Out In Paradise: The Life of Anthony Bourdain», που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου, ...

Δείτε επίσης

Η ομοσπονδιακή Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ (Secret Service) επιβεβαίωσε σήμερα αποκάλυψη του δικτύου NBC ότι κινέζοι χάκερ έχουν αποσπάσει από το 2020 δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση πληγέντων από την πανδημία Covid-19.

iefimerida

Το Ιράν προχώρησε σε περισσότερες από 500 εκτελέσεις το 2022, οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ τον αριθμό των εκτελέσεων το 2021 και ενισχύουν την ανησυχία για αυξημένη χρήση της εσχάτης των ποινών στην Ισλαμική Δημοκρατία, ανακοίνωσε σήμερα η μη κυβερνητική οργάνωση Iran Human Rights (IHR).

iefimerida

Ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής της εθνικής Βραζιλίας, Αντριάνο, πρόλαβε και χώρισε με την σύζυγό του μέσα σε 24 μέρες.

iefimerida

Οι εκρήξεις σε δύο αεροπορικές βάσεις στο κεντρικό τμήμα της Ρωσίας, προήλθαν από επίθεση της Ουκρανίας με drones.

iefimerida

Ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Βραζιλίας, Αντριάνο, πρόλαβε και χώρισε με τη σύζυγό του μέσα σε 24 μέρες.

iefimerida

Η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν, λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από τον πόλεμο στην Ουκρανία και στον τρόπο αντιμετώπισής τους

protothema

Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας ήταν ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων αμυνών. Ο λόγος για τον Αντριάνο, ο οποίος στα 34 χρόνια, ακολουθεί πλέον μια διαφορετική... καριέρα.

iefimerida

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο θάφτηκε κάτω από τις λάσπες μετά από κατολίσθηση στη βορειοδυτική Κολομβία, σύμφωνα με τον πρόεδρο της χώρας Γκουστάβο Πέτρο.

iefimerida