Ηρώ Κόβα: Ποια ήταν η σύζυγος του ανθρώπου πίσω από τα διάσημα ξυραφάκια της Bic

Είναι ένα όμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 και μια όμορφη νεαρή κοπέλα, κατεβαίνει από το Κολωνάκι προς την Ηρώδου Αττικού. Στον δρόμο ακούει διάφορα σφυρίγματα και επιφωνήματα θαυμασμού από άνδρες, αλλά η αστική της καταγωγή υπερέχει και συνεχίζει ανέκφραστη την διαδρομή προς το σπίτι της. Λέγεται Ηρώ Βετοπούλου, είναι περίπου είκοσι ετών και ιδιαίτερα γοητευτική, περιζήτητη από τότε στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, από τους οποίους δεν έλειπε ποτέ μέχρι πριν τρία χρόνια. ...

Δείτε επίσης

Μεσίστιες οι σημαίες με εντολή Μπάιντεν

athensvoice

Η Αφρική δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει την πανδημία covid-19, αν δεν εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού της ως το τέλος του 2022.

athina984

Με ένα διαδραστικό παιχνίδι η Google τιμά το πιο δημοφιλές ιταλικό φαγητό και μας καλεί να ανακαλύψουμε τα πάντα για τις αγαπημένες μας πίτσες.

news247

Με μεγαλοστομίες και υπερβολές για τζαμιά που είναι «στρατώνες» και μιναρέδες που είναι «ξιφολόγχες» της Τουρκίας, επιχείρησε ο Ταγίπ Ερντογάν να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης στη χώρα του, τη στιγμή που ο λαός στενάζει υπό το βάρος της βαθιάς οικονομικής.

skai

Ενθαρρυντικές χαρακτήρισε ο Άντονι Φάουτσι τις πρώτες ενδείξεις από την Νότια Αφρική για τη σοβαρότητα όσων νόσησαν από την μετάλλαξη Όμικρον του

magnesianews

Η Ιαπωνία θα ενισχύσει τις αμυντικές της δυνατότητες και θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μπορεί να πλήττει εχθ

protothema