Ιράν: Τέσσερις άνδρες εκτελέστηκαν για «συνεργασία» με το Ισραήλ

Τέσσερις Ιρανοί εκτελέστηκαν στη χώρα τους μετά την καταδίκη τους στην εσχάτη των ποινών για «συνεργασία» με το Ισραήλ, τον ορκισμένο εχθρό της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα η ιρανική δημοκρατία. «Σήμερα το πρωί εκτελέστηκαν οι ποινές εναντίον τεσσάρων βασικών μελών της ομάδας των καθαρμάτων που συνδέονται με τις υπηρεσίες Πληροφοριών του σιωνιστικού καθεστώτος (σ.σ. το Ισραήλ», όπως μετέδωσε το πρακτορείο Mizan Online.Στις 22 Μαΐου οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν ανακοινώσει τη σύλληψη μελών «ενός δικτύου που δρούσε υπό τη διεύθυνση των υπηρεσιών Πληροφοριών» του Ισραήλ, χωρίς να διευκρινίσει πού έγινε η σύλληψή τους.«Σύμφωνα με την τελική ...

Δείτε επίσης

Ο αγωγός που κατασκευάζει η Βουλγαρία αναμένεται να είναι επιχειρησιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς

protothema

O εμβληματικός πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας, Τζακ Λανγκ, προσωπικός φίλος της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και λάτρης της Ελλάδας, είναι από το 2013 διορισμένος πρόεδρος του «Ινστιτούτου του Αραβικού Κόσμου», που βρίσκεται στο Παρίσι.

iefimerida

Εναντιώθηκε σε όσους ζητούν αυξήσεις στους μισθούς και χαρακτήρισε τις απεργίες «απαράδεκτες» - Δείτε βίντεο

protothema

Πόσο θα πληρώσουν για την επίθεση με τούρτες στο κέρινο ομοίωμα του βασιλιά Καρόλου στο Μαντάμ Τισό.

in.gr

Η Βουλγαρία άρχισε σήμερα την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου προς τη Σερβία, ο οποίος θα επιτρέψει τη ροή μη ρωσικού αερίου προς το Βελιγράδι και θα ενισχύσει την ασφάλεια των προμηθειών στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

iefimerida

Σημαντική μείωση καταγράφεται στο ποσοστό των πολιτών της Σερβίας που υποστηρίζουν την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε... ΕΕ Σερβία

zougla

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τόνισε σήμερα τη σημασία της στενής συνεργασίας του ΝΑΤΟ με τους εταίρους στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέγοντας πως η Ευρώπη δεν μπορεί να αγνοεί τι συμβαίνει στην ανατολική Ασία καθώς η παγκόσμια ασφάλεια είναι διασυνδεδεμένη.

real

Σημαντική μείωση καταγράφεται στο ποσοστό των πολιτών της Σερβίας που υποστηρίζουν την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

real