Ιράν: Ανακοίνωσε νέες κυρώσεις σε βάρος της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου

Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα νέες κυρώσεις σε βάρος 25 προσώπων και οντοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εννέα του Ηνωμένου Βασιλείου ως αντίδραση στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την ΕΕ και τη Βρετανία τη Δευτέρα.Η Τεχεράνη προσάπτει σ' αυτά τα πρόσωπα και τις οντότητες ότι «υποστηρίζουν την τρομοκρατία και τρομοκρατικές οργανώσεις (...), ενθαρρύνουν τη βία εναντίον του ιρανικού λαού» ή «διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες για το Ιράν», εξήγησε το ιρανικό υπουργείο Εξωτερικών. } else { ...

Δείτε επίσης

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1559297602250-0-898441'); }); goo

real

Συνεχίζονται οι προσπάθειες να βρεθούν επιζώντες στα συντρίμμια, εν μέσω ψύχους.

popaganda

Το δικαστήριο βρίσκετα σε προάστιο που είναι κοντά σε δάσος με λεοπαρδάλεις

protothema

Την ευγνωμοσύνη τους στην Ελλάδα εκφράζουν πλήθος Τούρκων χρηστών του Τwitter για την άμεση παροχή βοήθειας μετά τον φονικό σεισμό, ενώ συνεχείς είναι οι αναφορές στη χώρα μας από τουρκικά ΜΜΕ.

real

Τα σωστικά συνεργία στην Τουρκία και τη Συρία συνεχίζουν μέσα σε δριμύ ψύχος και σήμερα τις προσπάθειες να εντοπίσουν επιζώντες στα ερείπια, με τις ελπίδες να μειώνονται τρεις ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τις δύο χώρες από τον οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους ήδη περισσότεροι από 16.000 άνθρωποι.

real

Διασώστες από όλο τον πλανήτη βρίσκονται στην Τουρκία και κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων με τα βίντεο να ανεβαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα και να...

newsbomb

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κρίνει πως ο κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ συναντά 'τεράστια προβλήματα', ειδικά στο οικονομικό επίπεδο.

real

Για την κοινή βούληση της Γαλλίας και της Γερμανίας να συνεχίσουν να ενισχύουν την Ουκρανία διαβεβαίωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο υποδέχθηκε μαζί με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι.

real