ΗΠΑ: Υπόσχονται «σθεναρή αντίδραση» στην εκτόξευση πυραύλου από τη Β. Κορέα

Ο βαλλιστικός πύραυλος που εκτοξεύτηκε από τη Βόρεια Κορέα πέρασε πάνω από την Ιαπωνία πριν καταλήξει στον Ειρηνικό ΩκεανόΗ κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβουλεύεται με αυτές της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας προκειμένου να υπάρξει «σθεναρή» αντίδραση στην εκτόξευση από τη Βόρεια Κορέα νωρίτερα σήμερα βαλλιστικού πυραύλου που πέρασε πάνω από τομείς του ιαπωνικού αρχιπελάγους.Ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, ο Τζέικ Σάλιβαν, είχε χωριστές συνδιαλέξεις με αξιωματούχους της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας για να συζητήσει τη «διεθνή προσήκουσα και σθεναρή» αντίδραση στην οπλική δοκιμή και να επαναβεβαιώσει τη «δέσμευση» των ΗΠΑ στην άμυνα της Ιαπωνίας και της Νότιας ...

Δείτε επίσης

Η αστυνομία της Ισπανίας κατέσχεσε τρεις ακόμη φακέλους που περιείχαν μάτια ζώων, και είχαν ως παραλήπτες την πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη και τα ουκρανικά προξενεία στη Βαρκελώνη και τη Μάλαγα.

iefimerida

Ρωσία : Οι δύο ρωσικές αεροπορικές βάσεις, το Ριαζάν και το Σαράτοφ απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Ουκρανία - Τρεις νεκροί και δύο τραμυατίες από τις...

newsbomb

Αρνητικό ρεκόρ συνιστά ο αριθμός των επιχειρήσεων που υπέβαλαν αίτηση πτώχευσης τον προηγούμενο μήνα στη Δανία, σύμφωνα με έκθεση που δημοσίευσε σήμερα η SMVdanmark.

iefimerida

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βιώνουν τα υψηλότερα επίπεδα νοσηλειών λόγω γρίπης εδώ και μία δεκαετία αυτήν την περίοδο του έτους, ανέφερε σήμερα η επικεφαλής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Ροσέλ Ουαλένσκι.

iefimerida

Η απόφαση για την υποχρεωτικότητα της μάσκας θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας

protothema

Η εισαγγελία της Ρωσίας ζήτησε σήμερα να καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών ο φυλακισμένος αντιφρονών Ιλιά Γιάσιν, ο οποίος δικάζεται επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

iefimerida

Τα πακέτα στάλθηκαν στην πρεσβεία της Ουκρανίας στη Μαδρίτη και τα ουκρανικά προξενεία στη Βαρκελώνη και τη Μάλαγα

protothema