ΗΠΑ: Το χρέος και η οικονομία της χώρας στο επίκεντρο της συνάντησης Μπάιντεν - Μακάρθι

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα ρωτήσει τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, ρεπουμπλικάνο Κέβιν Μακάρθι, εάν θα τηρήσει τη "συνταγματική του υποχρέωση" να αποτρέψει μια χρεοκοπία των ΗΠΑ όταν θα τον δεχθεί στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε σήμερα ότι η συνομιλία θα αφορά "μια σειρά θεμάτων", τα οποία θα περιλαμβάνουν το χρέος και την οικονομία των ΗΠΑ. } else { ...

Δείτε επίσης

Ένας 32χρονος άνδρας άρχισε να πυροβολεί σε ένα σπίτι και στη συνέχεια σε ένα νοσοκομείο στο Ρότερνταμ.

real

Aπό την 1η Ιανουαρίου έως την 24η Σεπτεμβρίου 2023, συνολικά 186.000 μετανάστες έφτασαν στη νότια Ευρώπη, μια αύξηση 83% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2022

protothema

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας δήλωσε την Πέμπτη ότι κάλεσε τον επικεφαλής του στρατού για να συζητήσει πώς οι ένοπλες δυνάμεις μπορούν να βοηθήσουν την αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας που έχει συγκλονίσει τη χώρα με σχεδόν καθημερινούς πυροβολισμούς και βομβιστικές επιθέσεις.

iefimerida

Όσον αφορά τις χώρες αναχώρησης, από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο του 2023, περισσότεροι από 102.000 μετανάστες προσπάθησαν να διασχίσουν τη Μεσόγειο από την Τυνησία και 45.000 από τη Λιβύη.

real

Αναιρέθηκε η ποινή των 18 ετών για τρεις συγκατηγορουμένους του.

real

Κρατείτο για περισσότερους από δύο μήνες στη Βόρεια Κορέα, μετά την αιφνιδιαστική του διέλευση των βαριά στρατιωτικοποιημένων συνόρων που χωρίζουν την κορεατική χερσόνησο.

real

Kόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν ο στρατός να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

real