Η πανδημία έφερε... baby boom στον Ζωολογικό Κήπο της Αβάνας

Οι φύλακες του Εθνικού Ζωολογικού Κήπου της Αβάνας αποκάλυψαν ότι, χάρη στη γαλήνη και την ησυχία που επικρατούσε λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πολλά είδη εξωτικών και απειλούμενων ειδών βρήκαν την ευκαιρία για ένα ρομαντικό «ραντεβουδάκι», κάτι που οδήγησε σε έκρηξη γεννήσεων. Στα νεογέννητα περιλαμβάνονται λεοπαρδάλεις, τίγρεις της Βεγγάλης, ζέβρες, καμηλοπαρδάλεις, αντιλόπες και βοοειδή. Οι ειδικοί αποδίδουν αυτόν τον σπάνιο κατακλυσμό γεννήσεων στο γεγονός ότι ο ζωολογικός κήπος ήταν κλειστός για πολλούς μήνες, όπως εξήγησε η κτηνίατρος Ρακέλ ...

Δείτε επίσης

Οι απελπισμένοι μουσουλμάνοι της εθνοτικής μειονότητας των Ροχίνγκια, που ζουν στην βουδιστική Μιανμάρ, προ

protothema

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σκίτσο σχολιάζει τις κυβερνητικές αποφάσεις του Μπόρις Τζόνσον για την πανδημία ο βραβευμένος σκιτσογράφος του Gurdian, Ben Jennings.

iefimerida

Πρόσφυγες Ροχίνγκια προσέφυγαν εναντίον του Facebook χθες Δευτέρα ζητώντας αποζημίωση ύψους 150 δισεκατομμυ

protothema

Κενυάτης αστυνομικός σκότωσε σήμερα έξι ανθρώπους στην πρωτεύουσα της Κένυας Ναϊρόμπι και μετά αυτοκτόνησε, σύμφωνα με την αστυνομία.

iefimerida

Ολοένα και πιο ζοφερές είναι οι εξελίξεις για την οικονομία της Τουρκίας, ο πληθυσμός της οποίας δοκιμάζεται έντονα, πλέον, από την ακρίβεια.

iefimerida

Ο Κενυάτης αστυνομικός, αφού πρώτα σκότωσε τη σύζυγό του, βγήκε στο δρόμο με το όπλο και πυροβόλησε ακόμη πέντε άτομα.

news247

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη χώρα της Ασίας έχει φθάσει μέχρι σήμερα τους 3.957 νεκρούς επί συνόλου 482.310 μολύνσεων. Ο δείκτης θνητότητας παραμένει στο 0,82%.

skai

O Βισάλ Γκαργκ είπε στους υπαλλήλους ότι άνηκαν στο «άτυχο γκρουπ» που θα σταματούσε άμεσα να εργάζεται στην εταιρεία - Η βιντεοκλήση δεν ξεπέρασε σε διάρκεια τα... τρία λεπτά, λέει υπάλληλος

protothema