Χτίζεται η άμυνα των Ουκρανών - Τι περιέχει το νέο αμυντικό πακέτο των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να στείλουν στην Ουκρανία ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας αξίας 2 δισεκατομμυρίων που θα περιλαμβάνει και του αντιαρματικούς πυραύλους.Μετά την απόφαση για αποστολή αρμάτων μάχης στην Ουκρανία, η Ουάσινγκτον από ότι φαίνεται έχει στα σκαριά ένα νέο πακέτο. Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας αξίας 2 δισεκατομμυρίων για την Ουκρανία, που θα περιέχει διάφορα εξελιγμένα όπλα.Σύμφωνα με το Reuters, το πακέτο περιλαμβάνει ρουκέτες μεγαλύτερου βεληνεκούς, καθώς και άλλα πυρομαχικά και όπλα. Η βοήθεια αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, ανέφεραν οι αξιωματούχοι. Αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει εξοπλισμό υποστήριξης για συστήματα αεράμυνας Patriot, πυρομαχικά ακριβείας και αντιαρματικά όπλα Javelin, ...

Δείτε επίσης

Οι πυρκαγιές. οι περισσότερες αποτέλεσμα εμπρησμού, που μαίνονταν τις τελευταίες ημέρες στην Αστούριας και την Καντάβρια, στη βόρεια Ισπανία, σταθεροποιήθηκαν σήμερα χάρη στις ευνοϊκότερες μετεωρολογικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

real

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η φωτογραφία του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην οποία φαίνεται να πατάει με παπούτσια σε χαλάκι προσευχής.

in.gr

Τρεις βιρμανέζοι και δύο αλμπίνοι μη δηλητηριώδεις πύθωνες βάζουν όλη τους την τέχνη για να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.

in.gr

Οι μεσαιωνικές τακτικές στο Ιράν -ειδικότερα κατά των γυναικών- συνεχίζονται κανονικά, ακόμα και μετά την δολοφονία της 22χρονης, Μαχσά Αμινί, που προκάλεσε εβδ

newsbomb

Τρισάγιο για τον αγιορείτη Γέροντα Εφραίμ τέλεσε ο Μητροπολίτης Δέρκων Απόστολος

dogma

Ο Πάπας Φραγκίσκος πήρε εξιτήριο από την καθολική πανεπιστημιακή κλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης.

dogma