
Δείτε επίσης
Η σύζυγος του συνταγματάρχη Σεργκέι Ατροσένκο πείστηκε να στείλει στους χάκερ λάγνες φωτογραφίες της ίδιας και άλλων γυναικών στρατιωτικών με τις στολές των συζύγων τους
Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία η Γκουίνεθ Πάλτροου για το ατύχημα με σκι. Σύμφωνα με τους ενόρκους υπαίτιος «100%» για το ατύχημα ήταν ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον... ΔΙΚΗ σκι αθώα Γκουίνεθ Πάλτροου
Συνεχίζεται η μάχη στην Μπαχμούτ με τον στρατό στην Ουκρανία να κρατά υπό τον έλεγχο του το ένα τρίτο της πόλης.
Οι πιστοί έπεσαν μέσα σε ένα μπαολί, ένα πλατύ φρεάτιο με σκαλοπάτια στα τοιχώματά του που χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές, όταν το πάτωμα του ναού, που το κάλυπτε, υποχώρησε κάτω από το βάρος τους.
Ο γιος ενός εύπορου επιχειρηματία και συλλέκτη έργων τέχνης προφυλακίστηκε την Πέμπτη στο Βέλγιο αφού ομολόγησε ότι σκότωσε τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του, με την οποία είχε οικονομικές διαφορές.
Η πορνοστάρ καταγγέλλει ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εξαγόρασε τη σιωπή της ένατι 130.000 δολαρίων το 2016 - Για «πολιτικό διωγμό» κάνει λόγο ο Τραμπ
Ο απολογισμός των θυμάτων της κατάρρευσης του πατώματος ινδουιστικού ναού στην πολιτεία Μάντια Πραντές της Ινδίας έφθασε τους 35 νεκρούς.
Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, κατόπιν έρευνας για χρηματισμό ώστε να εξαγοράσει τη σιωπή της.