Αποκαλυπτική έκθεση: Οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης γυρίζουν την πλάτη στον ουκρανικό λαό

Τα νέα δεδομένα αφορούν το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία και την ΠολωνίαΜειώνεται διαρκώς από τον Απρίλιο και μετά η στρατιωτική βοήθεια από την Ευρώπη στην Ουκρανία, όπως προκύπτει από μελέτη του Ινστιτούτου Κίελ, η οποία είναι αποκαλυπτική στο πώς οι μεγάλες δυνάμεις της γηραιάς ηπείρου απομακρύνονται από την άμεση στήριξη προς το Κίεβο.Στην έκθεση που παρουσιάζει το Politico καταγράφεται ότι τον Ιούλιο δεν υπογράφηκε καμία διμερής συμφωνία για στρατιωτικούς εξοπλισμούς ανάμεσα στις έξι μεγάλες χώρες της Ευρώπης και την Ουκρανία. Αυτό, μάλιστα, συμβαίνει για πρώτη φορά μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής.Διαβάστε επίσης: Το νέο Σιδηρούν ...

Δείτε επίσης

«Η απόφαση αυτή, δεν μπορεί να γίνει δεκτή», ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

in.gr

Η συγκεκριμένη ρωσική απόφαση αποτελεί «σοβαρή παραβίαση» του διεθνούς δικαίου, σημειώνει το τουρκικό ΥΠΕΞ

protothema

Ένας Ελληνοαμερικανός κατηγορείται πως μαχαίρωσε και να σκότωσε μια βετεράνο στο Γραφείο Επειγόντων Ιατρικών Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης.

newsbomb

Ύφεση, πληθωρισμός - ρεκόρ, απώλεια ευημερίας, περιορισμός αγοραστικής δύναμης, συρρίκνωση της κατανάλωσης, ανασφάλεια, άνοδος της ακροδεξιάς, πυρηνική απειλή, κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής, ανομβρία, απειλές υβριδικού πολέμου ... με άλλα λόγια, η τέλεια καταιγίδα για τη Γερμανία, η οποία παλεύει πλέον από τη μία πλευρά με τον χειρότερο εαυτό της και από την άλλη με αυτό που θέλει να είναι στο μέλλον.

real

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως απορρίπτει την προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιφερειών από τη Ρωσία, προσθέτοντας πως η σχετική ρωσική απόφαση αποτελεί 'σοβαρή παραβίαση' του διεθνούς δικαίου.

real

Βρετανία: Δεκάδες διαδηλώσεις και πορείες διαμαρτυρίας οργανώνονται σήμερα σε όλη τη χώρα για το δυσβάστακτο κόστος ενέργειας, ενώ απεργούν οι εργαζόμενοι στα...

newsbomb

Μήπως θέλεις να πας να δουλέψεις στην Ισπανία;

newsbomb

Αυτή η νέα τάση έχει σπείρει πανικό στους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες.

newsbomb