Αίγυπτος: Παραμένει υπό κράτηση το Ever Given - Απορρίφθηκε έφεση της ιδιοκτήτριας εταιρείας

Το δικαστήριο στην πόλη Ισμαηλία, στην οποία υπάγεται το Κανάλι, είχε εγκρίνει την κράτηση του πλοίου μετά την υποβολή σχετικής έκθεσης από την SCA και επαναβεβαίωσε την απόφαση αυτή την Τρίτη, απορρίπτοντας έφεση που είχε ασκηθεί από τηνξ ιδιοκτήτρια στα τέλη του περασμένου μήνα. Ο λόγος για την απόφαση αυτή δεν ήταν αμέσως σαφής, ενώ η ασφαλιστική εταιρεία του Ever Given, UK Club, δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης επανεξετάζει τις επιλογές του υπό το φως της σημερινής απόφασης και έχει προθεσμία μέχρι τις 20 Μαΐου να ασκήσει ένσταση.Ειδήσεις σήμερα: Μεξικό: 15 νεκροί - Κατέρρευσε γέφυρα του Μετρό πάνω σε δρόμο - ...

Δείτε επίσης

O Mατέο Σαλβίνι ζήτησε «επείγουσα συνάντηση» με τον πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι

pronews

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η διοίκηση του Αλκατράζ αλλά και αρκετοί ειδικοί διατείνονταν ότι θα ήταν αδ

protothema

Οι φυλακές θεωρούνται ότι είναι τα πιο ασφαλή μέρη στον κόσμο.

protothema

Έχουν περάσει 56 χρόνια από την ημέρα που τρεις βαρυποινίτες, ληστές τραπεζών απέδρασαν από τις φυλακές του

protothema

Ο απολογισμός των θυμάτων από την έκρηξη έξω από σχολείο στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, αυξήθηκε σε τουλάχιστον 68 νεκρούς, όπως δήλωσαν σήμερα Αφγανοί αξιωματούχοι, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να περιθάλψουν τους 165 τραυματίες, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια αναγνώρισης της ταυτότητας των θυμάτων.

skai

Ο πρώτος Βέλγος πολίτης που εμβολιάστηκε, ο Ζος Ερμάν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών. Ο θάνατός του δεν αποδίδεται στον κορονοϊό.

news247

H σχέση των Ελλήνων με την αστρονομία έχει βάθος αιώνων.

newsbomb