«Ο Μητσοτάκης αγοράζει χρόνο αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ για το άνοιγμα της Βουλής

«Ο κ. Μητσοτάκης όρισε τελικά αυτή τη συζήτηση για την εβδομάδα μετά τις 22 Αυγούστου, για να προσπαθήσει με τον προπαγανδιστικό του μηχανισμό να εξουδετερώσει τη «βόμβα»», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑΣε επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμή το χρόνο που ορίστηκε η έκτακτη σύνοδος της Βουλής και η συζήτηση προ ημερησίας διάταξης για τις υποκλοπές προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κατηγορώντας την ότι θέλει να κερδίσει χρόνο.«Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δέχεται την πρότασή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έκτακτη σύνοδο της Βουλής και προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση για τις υποκλοπές» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «το αίτημα αφορούσε την άμεση ...

Δείτε επίσης

Ενα δύσκολο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους «προξενητές του» - Κεντρική στρατηγική θα είναι το άνοιγμα στις προοδευτικές δυνάμεις ή και η ανοιχτή στήριξη από τον ευρύτερο χώρο

in.gr

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, παρέλαβε τη δωρεά στο γραφείο του με συγκίνηση, λέγοντας: «Με την ιστορία της ζωής της, που είναι αποτυπωμένη σε αυτές τις κασέτες, ο δικός της κόσμος θα γίνει και δικός μας».

in.gr

Με την υπογραφή της Μαίρης Δαληκριάδου και του Σταύρου Καρυπίδη!

xanthinews

Η ονοματοδοσία της αίθουσας «Μανώλης Γλέζος» στον α’ όροφο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έχει ιδιαίτερο συμβολισμό, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για ολόκληρη την Αριστερά, καταδεικνύοντας την πανευρωπαϊκή αποδοχή που είχε ο Μανώλης Γλέζος ανάμεσα σε πολιτικούς απ‘ όλο το δημοκρατικό φάσμα.

in.gr

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για θέματα Ελευθεριών και Δικαιοσύνης, καθώς και με την αντιπρόεδρο για θέματα Αξιών και Διαφάνειας.

in.gr

Νέες κατηγορίες κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

in.gr

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τους Τούρκους, την οικονομία, την πολιτική. Τα ευρήματα νέας δημοσκόπησης

in.gr

Το Πράσινο Κίνημα έχει το μοναδικό κατατεθημένο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης. Για να σταματήσουμε την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την φτωχοποίηση των πολιτών.

agrocapital