Βρετανία: Μεγάλη 24ωρη απεργία στα τρένα σήμερα

Σε κλοιό διαδηλώσεων η Βρετανία, όπου δεκάδες χιλιάδες σιδηροδρομικοί πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία, τη μεγαλύτερη του κλάδου εδώ και δεκαετίες στη Βρετανία, με αιτήματα που αφορούν μισθολογικές αυξήσεις και τις συνθήκες εργασίας.Με τον πληθωρισμό στα ύψη, τα εργατικά συνδικάτα υπογραμμίζουν ότι οι προσφορές των εργοδοτών ισοδυναμούν με μειώσεις μισθών σε πραγματικούς όρους.«Δεν έχουμε λάβει προσφορές από καμιά εταιρεία που θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο αδιέξοδο», τόνισε χθες Παρασκευή ο Μικ Λιντς, γενικός γραμματέας του συνδικάτου RMT, στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV. «Όλες αυτές οι εταιρείες αποκομίζουν κέρδη από τους σιδηροδρόμους αυτήν τη στιγμή, τεράστια κέρδη, αλλά ζητούν από τα μέλη ...

Δείτε επίσης

Η Irene Cara έγινε διάσημη για τα τραγούδια

kosmodromio

Εκδήλωση από το Ινστιτούτου Eteron την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ. για την παρουσίαση της νέας μελέτης του.

kosmodromio

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις «αποτελούν πλέον στόχους του τουρκικού κράτους και ως εκ τούτου οι (στρατιωτικές) επιχειρήσεις έχουν σταματήσει».

kosmodromio

«Η τρέχουσα συλλογική τιμωρία αθώων Αφγανών από το καθεστώς κυρώσεων του ΟΗΕ [...] ισοδυναμεί με εγκλήματα πολέμου», δήλωσε εκπρόσωπος του υπ. Εξ. του Αφγανιστάν.

kosmodromio

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι η Γερμανία έχει γίνει εδώ και καιρό «η χώρα της ελπίδας» για πολλούς.

kosmodromio

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε περίπου στις 02:30 το πρωί του Σαββάτου στο Μενίδι.

kosmodromio

Αντιπαραθέσεις μεταξύ φιλοϊρανικών οπαδών της κυβέρνησης και διαδηλωτών ξέσπασαν στον 2ο αγώνα της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

kosmodromio

Χιλιάδες άνθρωποι μετείχαν χθες σε πορείες στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

kosmodromio