Βάναυση κατοχική βία σε 12χρονη Παλαιστίνια στην Ιερουσαλήμ

Τη βάναυση επίθεση Ισραηλινών αστυνομικών δέχθηκε σήμερα στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ μία 12χρονη Παλαιστίνια μαθήτρια σε κεντρικό τομέα της πόλης πριν την μεσημεριανή προσευχή της Παρασκευής.Δύο με τρεις πάνοπλοι Ισραηλινοί αστυνομικοί έπεσαν πάνω στο κοριτσάκι τραβώντας το και χτυπώντας το βάναυσα με χέρια και γκλομπ στην πλάτη και στο κεφάλι στην προσπάθειά τους να τη συλλάβουν, άγνωστο με ποια αφορμή ή πρόσχημα.Ένα 12χρονο κορίτσι από την Παλαιστίνη δέχεται βάναυση επίθεση από Ισραηλινούς στρατιώτες στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ. Δεν θα το δείτε αυτό στα δυτικά «πολιτισμένα» μέσα ενημέρωσης. pic.twitter.com/SjknHUt8kf— Embassy of the State of Palestine in Cyprus (@PalestineEmbCy) March 24, 2023Το ...

Δείτε επίσης

Η έρευνα έρχεται να περιγράψει ένα εφιαλτικό σκηνικό, επιπρόσθετα στους 238.000 νεκρούς στην Ε.Ε. το 2020. λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

kosmodromio

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μεγαλώνει, με τα ποσοστά των αναποφάσιστων να μειώνονται.

kosmodromio

Παρήλθε ο κίνδυνος να προκληθεί τσουνάμι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

kosmodromio

Ανέφερε την πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία της Οχρίδας, με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.

kosmodromio

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ αφορά φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν έως την Τετάρτη 26 Απριλίου και που το εκκαθαριστικό τους θα είναι πιστωτικό.

kosmodromio

Ο τραγουδοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

kosmodromio

Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν έως τώρα αποδεχθεί την κατηγορία.

kosmodromio

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

kosmodromio