Τραυματισμός υπαλλήλου στις φυλακές Αλικαρνασσού

Από τους διαδρόμους της φυλακής στο δωμάτιο νοσοκομείου βρέθηκε απόψε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Αλικαρνασσού όταν δέχθηκε επίθεση με δυνατή «κουτουλιά» από κρατούμενο αραβικής καταγωγής στην προσπάθειά του να σταματήσει διαπληκτισμό μεταξύ 10 φυλακισμένων κατά το κλείσιμο των κελιών.Μετά τον τραυματισμό και την ελαφριά διάσειση του υπαλλήλου, ο δράστης ακινητοποιήθηκε και κινήθηκε σε βάρος του πειθαρχική διαδικασία.Λίγη ώρα αργότερα αποκαταστάθηκε η τάξη στις φυλακές του νομού Ηρακλείου Κρήτης. ...

Δείτε επίσης

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε γρήγορα, ωστόσο, ο νεκρός ήταν ήδη νεκρός.

kosmodromio

Δημιούργησε – και πιθανόν άφησε πίσω του – έναν μύθο που δένει με τη σύγχρονη τάση της spiritual jazz. Ίσως να μην είναι έτσι, όμως.

kosmodromio

Η 47χρονη γυναίκα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό.

kosmodromio

Η αύξηση του ιικού φορτίου διαπιστώθηκε σε μετρήσεις που έγιναν μεταξύ 26ης Σεπτεμβρίου και 2ας Οκτωβρίου.

kosmodromio

Συνολικά θα εκδοθούν έως 220.000 επιταγές.Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 17.10.2022 στις 23:59.

kosmodromio

Η Σουέλα Μπρέιβερμαν προτίθεται να απαγορεύσει την κατάθεση αίτησης ασύλου από μετανάστες που διασχίζουν με παράτυπο τρόπο τη Μάγχη.

kosmodromio

Ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε στον Μανώλη Σοροπίδη δύο φορές ισόβια κάθειρξη όπως και το πρωτόδικο δικαστήριο.

kosmodromio

Στις 85.346 οι γεννήσεις το 2021 – Στις 143.919 οι θάνατοι.

kosmodromio