Την Πέμπτη η απολογία του 25χρονου για τη γυναικοκτονία στον Πειραιά

Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε για να απολογηθεί ο καθ’ ομολογία γυναικοκτόνος της 19χρονης κοπέλας στον Πειραιά, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εισαγγελία.Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 25χρονος άνδρας πυροβόλησε δύο φορές την σύντροφό του στο κεφάλι και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές επικαλούμενος ως αιτία της γυναικοκτονίας τη ζήλια του για τη 19χρονη και τον έντονο διαπληκτισμό που είχε προηγηθεί. Νέα γυναικοκτονία με 19χρονο θύμα και το αφήγημα περί ζήλιας ξανά στο προσκήνιοΑν και ο ίδιος ισχυρίστηκε επίσης πως βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, ρεπορτάζ που μετέδωσε την Κυριακή η ΕΡΤ αναφέρει πως μέχρι ...

Δείτε επίσης

Το πρόγραμμα της ΕΛΣ υλοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

kosmodromio

Η πλατφόρμα ανοίγει από την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου. Η επιδότηση καλύπτει μόνον το 50% της αύξησης του επιτοκίου και όχι βεβαίως το ποσό της συνολικής δόσης.

kosmodromio

Πάνω από 40 παιδιά ηλικίας επτά ως 14 ετών ανασύρθηκαν νεκρά μετά την ανατροπή πλοιαρίου στη λίμνη Τάντα Νταμ του Πακιστάν.

kosmodromio

Τα τελευταία 3 χρόνια η ΔΥΠΑ έχει υλοποιήσει 9 προγράμματα στα Καταστήματα Κράτησης Ιωαννίνων, Μαλανδρίνου, Ελαιώνα Θήβας και Τρικάλων.

kosmodromio

Αντί για εισιτήρια... χαρτί με ονόματα, λαμβάνουν οι πολίτες για την τελετή έναρξης των δράσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

kosmodromio

Όλες οι δωρεάν παροχές για την καταπολέμηση του κορονοϊού θα μεταφερθούν στην ιδιωτική ασφάλιση και στα κυβερνητικά προγράμματα υγείας.

kosmodromio

Μέσω των Δημοτικών Ιατρείων της Αθήνας όλο τον Φεβρουάριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 του μηνός.

kosmodromio

Πάνω από 90 νεκροί άνθρωποι μετά την φονική επίθεση αυτοκτονίας σε τέμενος στο Πακιστάν, και τουλάχιστον 170 τραυματίες.

kosmodromio