Θύματα οικονομικής βίας τα νοικοκυριά (ή όταν δεν… pass καλά)

Σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας βρίσκονται τα νοικοκυριά εξαιτίας της ακρίβειας, όπως προκύπτει από έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ.Με τους αρμόδιους να δηλώνουν ότι οι αυξήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες θα συνεχιστούν και το 2023, η έρευνα καταγράφει μείωση της αγοράς τροφίμων, του μαγειρέματος, αλλά και της θέρμανσης, εξαιτίας της ακρίβειας, ενώ πολίτες να ζητούν την ουσιαστική αύξηση μισθών και τη μείωση της έμμεσης φορολόγησης, απορρίπτοντας τα κυβερνητικά μέτρα (δήθεν) στήριξης.Ενδεικτικό των εισοδηματικών πιέσεων που υφίστανται οι πολίτες είναι το γεγονός ότι αρκετοί  (42,81%)  δηλώνουν πως για να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια, το καθαρό μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα θα έπρεπε να κυμαίνεται ...

Δείτε επίσης

Η έρευνα έρχεται να περιγράψει ένα εφιαλτικό σκηνικό, επιπρόσθετα στους 238.000 νεκρούς στην Ε.Ε. το 2020. λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

kosmodromio

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μεγαλώνει, με τα ποσοστά των αναποφάσιστων να μειώνονται.

kosmodromio

Παρήλθε ο κίνδυνος να προκληθεί τσουνάμι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

kosmodromio

Ανέφερε την πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία της Οχρίδας, με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.

kosmodromio

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ αφορά φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν έως την Τετάρτη 26 Απριλίου και που το εκκαθαριστικό τους θα είναι πιστωτικό.

kosmodromio

Ο τραγουδοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

kosmodromio

Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν έως τώρα αποδεχθεί την κατηγορία.

kosmodromio

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

kosmodromio