Τα Μισελ-άνοιους του Kosmo

Bάλτην στο ΝΑΤΟ, Έρντι, τόσοι τεμενάδες πια… από την άλλη, τι κρίμα μια χώρα πρότυπο σε πολλούς τομείς και για πολλά χρόνια, να δειλιάζει και να «γονατίζει», στις προσταγές των Τούρκων. Η Σουηδία εκδίδει τον πρώτο καταδικασμένο τρομοκράτη στην ΤουρκίαΔείκτης του πολιτικού γίγνεσθαι της υποχώρησης της δημοκρατίας, της ανάκαμψης της άκρας δεξιάς, του ιμπεριαλισμού και της πραγματικής τρομοκρατίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα θυμήθηκαν τα Ειδικά Δικαστήρια… αυτά, δεν γίνονται α λα καρτ. Να στήσουν πρώτα για εκείνους σε βάθος εικοσαετίας κι αν μείνει κανείς ελεύθερος, ας στήσει μετά και για τους Ρώσους. Αλλά έστω κι έτσι, εκεί είναι η υποκρισία: χρειάζονται μίνιμουμ δύο ...

Δείτε επίσης

Διαβεβαιώσεις από τον καθηγητή και πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμιο Λέκκα ότι ο φονικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία δεν θα επηρεάσει ρήγματα στον ελληνικό χώρο.

kosmodromio

Τι δείχνουν τα νέα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.

kosmodromio

Κατέληξε ακόμα ένα από τα παιδιά που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται σε έξι.

kosmodromio

Επιστρέφει η τηλεκπαίδευση. Αναβολή εξετάσεων σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κλειστοί και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

kosmodromio

Έκλεισε τμήμα της Αττικής οδού, άνοιξε η Κατεχάκη. Γενικευμένα τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

kosmodromio

Εκατοντάδες νεκροί και από τις δύο πλευρές των συνόρων.

kosmodromio

Τοπικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και βορειοανατολικά ηπειρωτικά, αλλά και βροχές ή πιθανές καταιγίδες στα νότια θαλάσσια τμήματα.

kosmodromio

Επειδή η «άσπρη μέρα» για τους εργαζόμενους δεν είναι αυτή της «Μπάρμπαρας» το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ υπενθυμίζει τις ειδικές προβλέψεις της εργατικής νομοθεσίας όταν ο καιρός αγριεύει.

kosmodromio