Στα δικαστήρια η Πάλτροου για τραυματισμό και εγκατάλειψη ηλικιωμένου σκιέρ

Ξεκινάει η δίκη της ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία κατηγορείται για αμέλεια και εγκατάλειψη του συνταξιούχου γιατρού Τέρι Σάντερσον, όταν έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.Ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον, υποστηρίζει ότι συγκρούστηκαν εξαιτίας του ότι η Πάλτροου κατέβαινε τις πλαγιές απερίσκεπτα. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, αφού τον χτύπησε, η Πάλτροου τον εγκατέλειψε τραυματισμένο στο έδαφος, ενώ εκείνη και η παρέα της συνέχισαν την κάθοδό τους προς το Deer Valley Resort, ένα πολυτελές καταφύγιο αποκλειστικά για σκιέρ.«Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκανε σκι ανεύθυνα και ήταν εκτός ελέγχου», ισχυρίζονται οι δικηγόροι του Σάντερσον, «με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά τον 76χρονο, προκαλώντας του ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι, τέσσερα σπασμένα πλευρά και ...

Δείτε επίσης

Η έρευνα έρχεται να περιγράψει ένα εφιαλτικό σκηνικό, επιπρόσθετα στους 238.000 νεκρούς στην Ε.Ε. το 2020. λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

kosmodromio

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μεγαλώνει, με τα ποσοστά των αναποφάσιστων να μειώνονται.

kosmodromio

Παρήλθε ο κίνδυνος να προκληθεί τσουνάμι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

kosmodromio

Ανέφερε την πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία της Οχρίδας, με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.

kosmodromio

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ αφορά φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν έως την Τετάρτη 26 Απριλίου και που το εκκαθαριστικό τους θα είναι πιστωτικό.

kosmodromio

Ο τραγουδοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

kosmodromio

Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν έως τώρα αποδεχθεί την κατηγορία.

kosmodromio

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

kosmodromio