Πολύνεκρο ναυάγιο σε λίμνη του Πακιστάν

Σε τραγωδία κατέληξε η επιστροφή μερικών δεκάδων μαθητών ενός ισλαμικού ιεροδιδασκαλείου στο βορειοδυτικό Πακιστάν όταν ανατράπηκε πριν τρεις μέρες το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ενώ έπλεε στη λίμνη Τάντα Νταμ της επαρχίας Χάιμπερ Παχτουνκβα.Νεκρά ανασύρθηκαν από τα νερά 51 άτομα, τα 49 εκ των οποίων είναι παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών.Ο μεγάλος αριθμός θυμάτων οφείλεται στο γεγονός πως κανένας από τους μαθητές δεν ήξερε να κολυμπάει.Τα σωστικά συνεργεία, με τη βοήθεια 25 δυτών, επιχειρούσαν επί τρεις ημέρες να εντοπίσουν τυχόν επιζώντες στη λίμνη Τάντα Νταμ, κοντά στο Κοχάτ της επαρχίας Χιμπέρ Παχτούνκουα.WATCH: #BNNPakistan Reports.At least 10 children died after ...

Δείτε επίσης

Τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Μαρτίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της χειμερινής ώρας και θα πρέπει να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα μπροστά.

kosmodromio

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821.

kosmodromio

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και πιθανότητα τοπικών όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

kosmodromio

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Λε Μολινέτε του Τορίνο σε έναν άνδρα που είχε χάσει την όραση από το αριστερό μάτι τη δεκαετία του 1990.

kosmodromio

O ε.α. υποναύαρχος Τζεμ Γκιουρντενίζ τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να κλείσει το λιμάνι του Πειραιά για κινεζική χρήση ή να δυσχεράνει τη χρήση του.

kosmodromio

Πάνοπλοι Ισραηλινοί αστυνομικοί δε δίστασαν να γρονθοκοπήσουν 12χρονη Παλαιστίνια προκειμένου να τη...συλλάβουν.

kosmodromio

Διακόσια δύο χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τιμούμε των ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

kosmodromio

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βελιγράδι, αναφέρθηκε σήμερα στον ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, που ξεκίνησε στις 24 Μαρτίου του 1999.

kosmodromio