Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον

Έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από μακροχρόνιο αγώνα ενάντια στον καρκίνο η 73χρονη Αγγλο-Αυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια, Ολίβια Νιούτον Τζον.Η Ολίβια Νιούτον Τζον πρωτοέγινε διάσημη το 1978 με τη συμμετοχή της στο κινηματογραφικό μιούζικαλ «Grease».Έκτοτε, πήρε τέσσερις φορές βραβείο Γκράμυ και μπήκε πέντε φορές στο number-one και δέκα φορές στο top-ten του Billboard Hot 100 ενώ δυο δίσκοι της έχουν καταλάβει την πρώτη θέση στο Billboard 200.Έντεκα από τα singles της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων δίσκων) και 14 δίσκοι της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων και τεσσάρων διπλά πλατινένιων) έχουν γίνει χρυσοί. Έχει πουλήσει σχεδόν 100 εκατομμύρια ...

Δείτε επίσης

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε γρήγορα, ωστόσο, ο νεκρός ήταν ήδη νεκρός.

kosmodromio

Δημιούργησε – και πιθανόν άφησε πίσω του – έναν μύθο που δένει με τη σύγχρονη τάση της spiritual jazz. Ίσως να μην είναι έτσι, όμως.

kosmodromio

Η 47χρονη γυναίκα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό.

kosmodromio

Η αύξηση του ιικού φορτίου διαπιστώθηκε σε μετρήσεις που έγιναν μεταξύ 26ης Σεπτεμβρίου και 2ας Οκτωβρίου.

kosmodromio

Συνολικά θα εκδοθούν έως 220.000 επιταγές.Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 17.10.2022 στις 23:59.

kosmodromio

Η Σουέλα Μπρέιβερμαν προτίθεται να απαγορεύσει την κατάθεση αίτησης ασύλου από μετανάστες που διασχίζουν με παράτυπο τρόπο τη Μάγχη.

kosmodromio

Ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επέβαλε στον Μανώλη Σοροπίδη δύο φορές ισόβια κάθειρξη όπως και το πρωτόδικο δικαστήριο.

kosmodromio

Στις 85.346 οι γεννήσεις το 2021 – Στις 143.919 οι θάνατοι.

kosmodromio