Πέντε παιδιά και μια γυναίκα τα θύματα του ναυαγίου στη Λέρο

Στα έξι ανέρχονται τελικά τα θύματα του χθεσινού ναυαγίου λέμβου με μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λέρου, όπου έπνεαν ισχυροί άνεμοι έως και 8 μποφόρ και επικρατούσε χαμηλή ορατότητα και συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις.Αρχικά, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος μιας γυναίκας περίπου 20 ετών. Τέσσερα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, στην πορεία κατέληξαν. Ο λόγος για τρία αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας περίπου πέντε ετών, που κατέληξαν χθες. Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό ότι κατέληξε ακόμη ένα από τα συνολικά επτά παιδιά που είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, ηλικίας περίπου δύο ετών.Ένα θύμα και δεκάδες ναυαγοί στη Λέρο στη σκιά ...

Δείτε επίσης

Οι ένορκοι έκριναν ότι 100% υπαίτιος για το συμβάν ήταν ο 76χρονος συνταξιούχος οπτικός, ο οποίος θα καταβάλλει συμβολική αποζημίωση… ενός δολαρίου.

kosmodromio

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατηγορείται ότι είπε ψέματα στη Βουλή των Κοινοτήτων.

kosmodromio

Προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας και σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

kosmodromio

Το κοντσέρτο είναι αφιερωμένο στην επέτειο γέννησης του σπουδαίου Γερμανού συνθέτη, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ.Θα γίνει στις 31/3/23 στις 19.00 στη Γερμανική Εκκλησία.

kosmodromio

Η λύση αφορά πρόβλημα που είχε δημιουργήσει ο νόμος Γαβρόγλου για ΤΕΙ που αναβαθμίστηκαν σε ΑΕΙ το 2018 και 2019.

kosmodromio

Πλησιάζει το 6% δημοσκοπικά η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καταλυτικός αναμένεται ο ρόλος εκείνων που δεν έχουν ακόμη αποφασίσει εάν θα ψηφίσουν και τι.

kosmodromio

Το τριήμερο συνέδριο τέχνης θα αναδείξει ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις στην Ιστορία της Τέχνης από τη δεκαετία του 1970 και έπειτα. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη για το κοινό.

kosmodromio

Η ραγδαία ξενοδοχοποίηση του κέντρου της Αθήνας και η απραξία του υπουργείου Πολιτισμού απειλούν τον παλαιότερο σε λειτουργία κινηματογράφο της πρωτεύουσας.

kosmodromio