Παραλήρημα Τραμπ για ΛΟΑΤΚΙ+: «Αριστερή παραφροσύνη των φύλων»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύεται να απαγορεύσει την υγειονομική περίθαλψη, που επιβεβαιώνει το φύλο για τα παιδιά, εάν επανεκλεγεί πρόεδρος το 2024, σε μια νέα επίθεση στα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα. Μίλησε για «αριστερή παραφροσύνη των φύλων» και για τη σημασία των «μητέρων και πατέρων» σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στην πλατφόρμα του Truth Social.Ακόμη, περιέγραψε τη φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο για ανήλικα παιδιά ως «πράξη κακοποίησης των παιδιών» και μίλησε για το σχέδιό του να σταματήσει «τον χημικό, σωματικό και συναισθηματικό ακρωτηριασμό της νεολαίας μας». «Θα υπογράψω ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα, που θα δίνει εντολή σε κάθε ομοσπονδιακό οργανισμό, να σταματήσει όλα τα προγράμματα που ...

Δείτε επίσης

Ο απόστρατος προφυλακίστηκε προσωρινά καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο  για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

kosmodromio

Πάνω από 1.100 έργα τέχνης που εκτίθενται στο μουσείο ΜΕΤ ανήκαν κάποτε σε γνωστούς αρχαιοκάπηλους-συλλέκτες.

kosmodromio

Μετέφερε στους απεργούς των σιδηροδρόμων, την αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών και της εργατικής τάξης της χώρας μας.

kosmodromio

Ο πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών ΟΣΕ και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train κατέθεσαν έγγραφα στον ανακριτή σχετικά με τα προβλήματα του ΟΣΕ.

kosmodromio

Ανοίγουν τα στόματα για τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε επιτεθεί στην πρώην γυναίκα του, ενώ απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει με καραμπίνα.

kosmodromio

Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα νοικοκυριά βρίσκονται σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας εξαιτίας της ακρίβειας, η οποία θα συνεχιστεί και το 2023.

kosmodromio

Η συσκευή ονομάζεται MUA, ενώ παράγει ήχους και ζεσταίνεται ελαφρώς όταν φιλιέται.

kosmodromio

Η εταιρεία άνοιξε τις κάνουλες του χρήματος και μοιράζει εκατομμύρια στα ΜΜΕ, την ώρα που η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό.

kosmodromio