Ουρές και οργή για ένα εισιτήριο στην Ελευσίνα της «άφαντης» Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Αδιανόητο χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην πόλη της Ελευσίνας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023. Ενώ η Τελετή Έναρξης των δρώμενων αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης με ένα κεντρικό γεγονός, το Μυστήριο 0, σε σύλληψη Μιχαήλ Μαρμαρινού και σκηνοθεσία Chris Baldwin τα ευτράπελα δίνουν και παίρνουν.Σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες πολιτών στο Κοσμοδρόμιο, συγκεντρωμένο πλήθος, πάνω από 450 άτομα, περιμένουν έξω από το Δημαρχείο Ελευσίνας από τις πρώτες πρωινές ώρες, για να λάβουν ένα εισιτήριο, για την Τελετή Έναρξης.Η ασυνεννοησία όμως των φορέων φαίνεται, για ακόμα ...

Δείτε επίσης

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου του 1821.

kosmodromio

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και πιθανότητα τοπικών όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

kosmodromio

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Λε Μολινέτε του Τορίνο σε έναν άνδρα που είχε χάσει την όραση από το αριστερό μάτι τη δεκαετία του 1990.

kosmodromio

O ε.α. υποναύαρχος Τζεμ Γκιουρντενίζ τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να κλείσει το λιμάνι του Πειραιά για κινεζική χρήση ή να δυσχεράνει τη χρήση του.

kosmodromio

Πάνοπλοι Ισραηλινοί αστυνομικοί δε δίστασαν να γρονθοκοπήσουν 12χρονη Παλαιστίνια προκειμένου να τη...συλλάβουν.

kosmodromio

Διακόσια δύο χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τιμούμε των ξεσηκωμό του λαού για Ελευθερία, Ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

kosmodromio

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στο Βελιγράδι, αναφέρθηκε σήμερα στον ΝΑΤΟϊκό βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας, που ξεκίνησε στις 24 Μαρτίου του 1999.

kosmodromio

«Κοιτάζοντας τη νεολαία μας, νομίζω πως, ναι, τα νέα παιδιά είναι. Κι αυτό, από μόνο του, είναι πηγή ελπίδας για τον τόπο»

kosmodromio