Ο Βούτσιτς αφήνει ανοιχτές τις πιθανότητες για διεξαγωγή δημοψηφίσματος

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανέφερε την Κυριακή ότι είναι πιθανό να λάβει χώρα ένα δημοψήφισμα για τη Συμφωνία της Οχρίδας με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.Οι δηλώσεις του Αλεξάνταρ Βούτσιτς έγιναν αφότου πολλά κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ώστε να ρωτηθούν οι πολίτες εάν η συμφωνία που διευκόλυνε η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως διευκόλυνση του διαλόγου μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας.Ο Βούτσιτς δήλωσε ότι εάν η αντιπολίτευση απαιτεί να δοκιμαστεί η νομιμότητά του σε δημοψήφισμα, είναι έτοιμος για αυτό.«Μερικοί από αυτούς θέλουν να δοκιμαστεί η νομιμότητά μου. Θα πρέπει να συμφωνήσουν ...

Δείτε επίσης

Τα ζώα μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρείο, ενώ καταζητείται και ο 31χρονος αδερφός του συλληφθέντα.

kosmodromio

Τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί για κινητοποίηση στο Μπρίστολ το 2020.

kosmodromio

Δεν υπήρξε άμεση παραδοχή από δυτικούς αξιωματούχους της εκτόξευσης ή της θέσης του δορυφόρου σε τροχιά.

kosmodromio

Ακρωτηριασμένοι και διαμελισμένοι σοροί 12 ανθρώπων βρέθηκαν διάσπαρτοι στην πόλη Μοντερέι του Μεξικού, θυμίζοντας την εποχή των συγκρούσεων των καρτέλ ναρκωτικών.

kosmodromio

«Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί. Αυτή τη φορά εστιάζουμε κυρίως στην Εύβοια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

kosmodromio

Οι πληγέντες καταγγέλλουν, ότι τα «καλά» είδη ανάγκης εξαφανίζονται... και τους μοιράζουν ρύζι και σοκοφρέτες για να ζήσουν.

kosmodromio

Θὰ σᾶς γράψω εἰς καθαρεύουσαν*.

kosmodromio

Παραμένουν στην κλειστή προσφυγική δομή του Κουτσόχερου, που εκκενώθηκε άρον-άρον από τους μετανάστες, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες.

kosmodromio