Λουίτζι Ρίβα: «Η Μελόνι αλλάζει δέρμα και ο Λέτα… πάει για επανίδρυση»

O Λουίτζι (Τζίτζι) Ρίβα, γεννήθηκε στο Νέμπρο του Μπέργκαμο, 21 Ιουνίου 1959. Είναι Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας. Ήταν αρχισυντάκτης της Giornale di Vicenza και διετέλεσε αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας L’Espressο. Υπήρξε επί μακρόν ειδικός ανταποκριτής στην πρώην Γιουγκοσλαβία και τη Μέση Ανατολή για τις εφημερίδες Il Giorno και L’Espresso αντίστοιχα. Σήμερα είναι σχολιαστής του ομίλου L’ Espresso. Tο βιβλίο του, «Il più crudele dei mesi» (Mondadori), ένα μυθιστόρημα για το πρώτο κύμα της νόσου Covid-19, θα μεταφερθεί σε λίγο καιρό σε τηλεοπτική σειρά σε συνέχειες. Ο Φίλιππος Μάρας επικοινώνησε με τον Λουίτζι (Τζίτζι) Ρίβα και του ζήτησε ένα πρώτο σχόλιο ...

Δείτε επίσης

Απειλητικό μήνυμα φέρεται να έλαβαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελίες εναντίον της «Κιβωτού του Κόσμου» και του πατέρα Αντωνίου.

kosmodromio

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν υπεραμύνθηκε της απόφασής του να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα, για την οποία δέχθηκε επικρίσεις από αρκετούς.

kosmodromio

Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.

kosmodromio

Τριήμερο εθνικό πένθος άρχισε να τηρείται χθες στη ΛΔ Κονγκό, μετά τη σφαγή αμάχων στο ανατολικό τμήμα της χώρας από αντάρτες.

kosmodromio

Η απάνθρωπη κατάσταση στον ιταλικό Νότο διαιωνίζεται με την ανοχή των κυβερνήσεων.

kosmodromio

Ακόμη μία στη λίστα των δολοφονημένων θηλυκοτήτων, με 19χρονη να χάνει τη ζωή της αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον σύντροφό της.

kosmodromio

Eνώ οι περισσότεροι απο τους 1.000.000 κατοίκους είχαν κοιμηθεί, μπαίνει νερό σε δεξαμενή εργοστασίου της Αμερικανικής «Union Carbide» με ισοκυανικό μεθύλιο.

kosmodromio

Η πολιτεία Κεράλα της Ινδίας θα προχωρήσει «ό,τι κι αν γίνει» με ένα λιμενικό έργο 900 εκατομμυρίων δολαρίων παρά τις αντιδράσεις.

kosmodromio