Κούβα: Διαδηλώσεις στην Αβάνα για 2η νύχτα λόγω έλλειψης ρεύματος

Ομάδες Κουβανών διαδήλωσαν το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της Αβάνας για δεύτερη νύχτα, αποδοκιμάζοντας τις καθυστερήσεις στην πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτρικής ενέργειας τρεις ημέρες αφότου ο τυφώνας Ίαν έκοψε το ρεύμα σε όλο το νησί, αναφέρει το Associated Press.Μια ξένη ομάδα παρακολούθησης ανέφερε ότι η υπηρεσία διαδικτύου της Κούβας έκλεισε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες, λέγοντας ότι φαίνεται ότι δεν σχετίζεται με προβλήματα από την καταιγίδα, αλλά μάλλον μια προσπάθεια να αποτραπεί η διάδοση των πληροφοριών σχετικά με τις διαδηλώσεις.Δημοσιογράφοι του Associated Press είδαν ανθρώπους να διαδηλώνουν σε τουλάχιστον πέντε σημεία στην πόλη ή στα περίχωρά της, ...

Δείτε επίσης

Η Irene Cara έγινε διάσημη για τα τραγούδια

kosmodromio

Εκδήλωση από το Ινστιτούτου Eteron την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ. για την παρουσίαση της νέας μελέτης του.

kosmodromio

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις «αποτελούν πλέον στόχους του τουρκικού κράτους και ως εκ τούτου οι (στρατιωτικές) επιχειρήσεις έχουν σταματήσει».

kosmodromio

«Η τρέχουσα συλλογική τιμωρία αθώων Αφγανών από το καθεστώς κυρώσεων του ΟΗΕ [...] ισοδυναμεί με εγκλήματα πολέμου», δήλωσε εκπρόσωπος του υπ. Εξ. του Αφγανιστάν.

kosmodromio

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε ότι η Γερμανία έχει γίνει εδώ και καιρό «η χώρα της ελπίδας» για πολλούς.

kosmodromio

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε περίπου στις 02:30 το πρωί του Σαββάτου στο Μενίδι.

kosmodromio

Αντιπαραθέσεις μεταξύ φιλοϊρανικών οπαδών της κυβέρνησης και διαδηλωτών ξέσπασαν στον 2ο αγώνα της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

kosmodromio

Χιλιάδες άνθρωποι μετείχαν χθες σε πορείες στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

kosmodromio