Κουκάκης: Ποιος αιτήθηκε την παρακολούθησή μου;

Σειρά επειγουσών ενεργειών ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης σχετικά με την υπόθεση παρακολούθησής του.Ο δημοσιογράφος που έχει κληθεί να καταθέσει στις 16 Αυγούστου, ζητά από τον κ.Ντογιάκο να ζητήσει την διάταξη της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου με την οποία διατάχθηκε η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του, προκειμένου να απαντηθεί το ποιος και γιατί αιτήθηκε την παρακολούθησή του.(Thread) Εν όψει της κλήσης μου για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, μαζί με το δικηγόρο μου Ζαχαρία Κεσσέ, θεωρούμε ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να μεριμνήσει άμεσα και χωρίς άλλη καθυστέρηση για τα εξής: ...

Δείτε επίσης

Στις κάλπες πηγαίνουν σήμερα οι Λετονοί για την ανανέωση του κοινοβουλίου τους, με φαβορί τους κεντρώους.

kosmodromio

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, συγγραφέας και σχολιαστής της εβδομαδιαίας εφημερίδας L’ Espressο, Λουίτζι Ρίβα γράφει στο «Κοσμοδρόμιο» για την επόμενη ημέρα των εκλογών στην Ιταλία.

kosmodromio

Η διακήρυξη που βγήκε μετά την τριήμερη σύνοδο της ΟΥΝΕΣΚΟ στο Μεξικό ζητά μεταξύ άλλων την προστασία ευάλωτων αρχαιολογικών χώρων και την αποτροπή παράνομων ανασκαφών.

kosmodromio

Χαρακτήρισε «ιστορική» την 30η Σεπτέμβρη 2022 και δεσμεύτηκε να «κάνει τα πάντα» για να «ανεβάσει το επίπεδο ασφάλειας» σε αυτές τις τέσσερις περιοχές.

kosmodromio

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη κοντά στην πόλη τη Σιέρρα Μπιάνκα. Ένας άνδρας σκοτώθηκε και μία γυναίκα τραυματίστηκε.

kosmodromio

Το έργο απομάκρυνσης των δεκάδων οβίδων ανέλαβε το τμήμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς του στρατού.

kosmodromio

Δεν θα ανανεωθεί το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Ιταλίας.

kosmodromio

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και «μπον βιβέρ», Ζάχος Χατζηφωτίου, σε ηλικία 99 ετών.

kosmodromio