Κιβωτός του Κόσμου: Απειλητικό μήνυμα έλαβαν όσα παιδιά έκαναν καταγγελίες

Απειλητικό μήνυμα φέρεται να έλαβαν όσα παιδιά προχώρησαν σε καταγγελίες εναντίον της «Κιβωτού του Κόσμου» και του πατέρα Αντωνίου.Το μήνυμα αναφέρει: «Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις. Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί βγαίνοντας στα κανάλια, πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε την σκανδάλη. Και μην μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένειά μου και όχι απλά ένα κτίριο».Ο συνδικαλιστής ...

Δείτε επίσης

Το πρόγραμμα της ΕΛΣ υλοποιείται με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

kosmodromio

Η πλατφόρμα ανοίγει από την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου. Η επιδότηση καλύπτει μόνον το 50% της αύξησης του επιτοκίου και όχι βεβαίως το ποσό της συνολικής δόσης.

kosmodromio

Πάνω από 40 παιδιά ηλικίας επτά ως 14 ετών ανασύρθηκαν νεκρά μετά την ανατροπή πλοιαρίου στη λίμνη Τάντα Νταμ του Πακιστάν.

kosmodromio

Τα τελευταία 3 χρόνια η ΔΥΠΑ έχει υλοποιήσει 9 προγράμματα στα Καταστήματα Κράτησης Ιωαννίνων, Μαλανδρίνου, Ελαιώνα Θήβας και Τρικάλων.

kosmodromio

Αντί για εισιτήρια... χαρτί με ονόματα, λαμβάνουν οι πολίτες για την τελετή έναρξης των δράσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

kosmodromio

Όλες οι δωρεάν παροχές για την καταπολέμηση του κορονοϊού θα μεταφερθούν στην ιδιωτική ασφάλιση και στα κυβερνητικά προγράμματα υγείας.

kosmodromio

Μέσω των Δημοτικών Ιατρείων της Αθήνας όλο τον Φεβρουάριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, στις 4 του μηνός.

kosmodromio

Πάνω από 90 νεκροί άνθρωποι μετά την φονική επίθεση αυτοκτονίας σε τέμενος στο Πακιστάν, και τουλάχιστον 170 τραυματίες.

kosmodromio