Το ιταλικό λιμενικό βρήκε 8 πτώματα σε σκάφος ανοικτά της Μάλτας

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε σκάφος που εντόπισε στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Μάλτας η ιταλική ακτοφυλακή και στο οποίο επέβαιναν δεκάδες Βορειοαφρικανοί πρόσφυγες, σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές.Μια περίπολος του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν κοντά στο νησί Λαμπεντούζα εντόπισε το σκάφος, που κατευθύνονταν προς το νησί Λαμπεντούζα, τις πρώτες πρωινές ώρες, και διέσωσε 46 ανθρώπους που ήταν ακόμη ζωντανοί, ανέφερε η «Corriere della Sera». Ανάμεσα στους οκτώ ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν και τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μία έγκυος, όπως διευκρινίζει το Λιμενικό, ενώ ανάμεσα στους διασωθέντες περιλαμβάνονται ακόμα δύο κυοφορούσες.Lampedusa, otto #migranti morti fra cui una donna ...

Δείτε επίσης

Ο απόστρατος προφυλακίστηκε προσωρινά καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο  για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

kosmodromio

Πάνω από 1.100 έργα τέχνης που εκτίθενται στο μουσείο ΜΕΤ ανήκαν κάποτε σε γνωστούς αρχαιοκάπηλους-συλλέκτες.

kosmodromio

Μετέφερε στους απεργούς των σιδηροδρόμων, την αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών και της εργατικής τάξης της χώρας μας.

kosmodromio

Ο πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών ΟΣΕ και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train κατέθεσαν έγγραφα στον ανακριτή σχετικά με τα προβλήματα του ΟΣΕ.

kosmodromio

Ανοίγουν τα στόματα για τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε επιτεθεί στην πρώην γυναίκα του, ενώ απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει με καραμπίνα.

kosmodromio

Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα νοικοκυριά βρίσκονται σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας εξαιτίας της ακρίβειας, η οποία θα συνεχιστεί και το 2023.

kosmodromio

Η συσκευή ονομάζεται MUA, ενώ παράγει ήχους και ζεσταίνεται ελαφρώς όταν φιλιέται.

kosmodromio

Η εταιρεία άνοιξε τις κάνουλες του χρήματος και μοιράζει εκατομμύρια στα ΜΜΕ, την ώρα που η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό.

kosmodromio