ΗΠΑ: Αστυνομικοί παλεύουν με ψυχικά ασθενή τρόφιμο μέχρι τον θάνατό του

Οι εισαγγελείς στην πολιτεία της Βιρτζίνια των ΗΠΑ δημοσίευσαν βίντεο που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές ενός ασθενούς που πέθανε υπό κράτηση σε ψυχιατρείο. Το βίντεο δείχνει μέλη της αστυνομίας της Βιρτζίνια και το ιατρικό προσωπικό του ψυχιατρείου να παλεύουν για αρκετά λεπτά με έναν 28χρονο Αφροαμερικανό, τον Άιρβο Οτιένο, ο οποίος είναι δεμένος με χειροπέδες.Η συμπλοκή έλαβε χώρα στις 6 Μαρτίου καθώς ο Οτιένο εισήχθη στο Κεντρικό Κρατικό Νοσοκομείο στην Πετρούπολη της Βιρτζίνια, σύμφωνα με την εισαγγελέα της Κοινοπολιτείας της κομητείας Ντίνγουιντι, Αν Καμπέλ Μπάσκερβιλ.Ο θάνατος του Οτιένο, ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή της χώρας, είναι το πιο πρόσφατο ...

Δείτε επίσης

Η έρευνα έρχεται να περιγράψει ένα εφιαλτικό σκηνικό, επιπρόσθετα στους 238.000 νεκρούς στην Ε.Ε. το 2020. λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

kosmodromio

Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να μεγαλώνει, με τα ποσοστά των αναποφάσιστων να μειώνονται.

kosmodromio

Παρήλθε ο κίνδυνος να προκληθεί τσουνάμι από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

kosmodromio

Ανέφερε την πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία της Οχρίδας, με σκοπό την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.

kosmodromio

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ αφορά φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν έως την Τετάρτη 26 Απριλίου και που το εκκαθαριστικό τους θα είναι πιστωτικό.

kosmodromio

Ο τραγουδοποιός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

kosmodromio

Οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν έως τώρα αποδεχθεί την κατηγορία.

kosmodromio

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

kosmodromio