Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 1.200 παιδιά ετησίως στην Ευρώπη

Η ατμοσφαιρική ρύπανση εξακολουθεί να προκαλεί περισσότερους από 1.200 πρόωρους θανάτους ετησίως σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών σε όλη την Ευρώπη και αυξάνει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών σε μεγαλύτερες ηλικίες σύμφωνα με έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (EEA) που δόθηκε στη δημοσιότητα.Παρά τις πρόσφατες βελτιώσεις, «το επίπεδο των βασικών ατμοσφαιρικών ρύπων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες παραμένει πεισματικά πάνω από τις κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» (ΠΟΥ), ιδιαίτερα στην Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη και την Ιταλία, σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 27 μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Η έκθεση δεν περιλαμβάνει στοιχεία για ...

Δείτε επίσης

Τα ζώα μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρείο, ενώ καταζητείται και ο 31χρονος αδερφός του συλληφθέντα.

kosmodromio

Τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί για κινητοποίηση στο Μπρίστολ το 2020.

kosmodromio

Δεν υπήρξε άμεση παραδοχή από δυτικούς αξιωματούχους της εκτόξευσης ή της θέσης του δορυφόρου σε τροχιά.

kosmodromio

Ακρωτηριασμένοι και διαμελισμένοι σοροί 12 ανθρώπων βρέθηκαν διάσπαρτοι στην πόλη Μοντερέι του Μεξικού, θυμίζοντας την εποχή των συγκρούσεων των καρτέλ ναρκωτικών.

kosmodromio

«Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί. Αυτή τη φορά εστιάζουμε κυρίως στην Εύβοια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

kosmodromio

Οι πληγέντες καταγγέλλουν, ότι τα «καλά» είδη ανάγκης εξαφανίζονται... και τους μοιράζουν ρύζι και σοκοφρέτες για να ζήσουν.

kosmodromio

Θὰ σᾶς γράψω εἰς καθαρεύουσαν*.

kosmodromio

Παραμένουν στην κλειστή προσφυγική δομή του Κουτσόχερου, που εκκενώθηκε άρον-άρον από τους μετανάστες, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες.

kosmodromio