Χιόνια σήμερα στα ορεινά, τοπικές βροχές στα πεδινά

Πρόσκαιρες και τοπικές βροχές στα πεδινά. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και στα βόρεια έως και σε ημιορεινά τμήματα. Τοπικές καταιγίδες στα θαλάσσια και νησιωτικά τμήματα. Μικρή πτώσης της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες στα ανατολικά και βόρεια. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023, αναμένονται πρόσκαιρες και τοπικές βροχές στα πεδινά στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε θαλάσσια τμήματα κυρίως του Αιγαίου. Πρόσκαιρες και τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μακεδονίας και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Τοπικές καταιγίδες ...

Δείτε επίσης

Έκρηξη σε διυλιστήριο που ανήκει σε μονάδα Pertamina PT στη δυτική Ινδονησία τραυμάτισε εννέα ανθρώπους.

kosmodromio

Οι Βούλγαροι ψηφίζουν την Κυριακή στις πέμπτες κοινοβουλευτικές τους εκλογές μέσα σε δύο χρόνια.

kosmodromio

Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.

kosmodromio

Ένα σύστημα καταιγίδας-τέρας ξέσπασε στο Νότο και τις Μεσοδυτικές πολιτειες την Παρασκευή, προκαλώντας φονικές καιρικές συνθήκες.

kosmodromio

Μαροκινοί από 30 πόλεις τίμησαν την 47η Ημέρα της Γης της Παλαιστίνης και διαδήλωσαν κατά της εξομάλυνσης των σχέσεων με το Ισραήλ.

kosmodromio

Διαδήλωση αλληλεγγύης για την κατάληψη Mundo Nuev πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης.

kosmodromio

Άλλοι σκαρφαλώνουν για διέξοδο και άλλοι περπατούν περήφανα στα… αδιέξοδα.

kosmodromio

Από 30 έως 70 ευρώ και ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση το ποσό ενίσχυσης για τους εκλογείς.

kosmodromio