Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. «Δεν έχουμε αναφορές για ανθρώπους που κινδυνεύουν άμεσα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Γιάννης, Αρτοποιός.«Έχει καταρρεύσει η οροφή του εγκαταλειμμένου για το σκοπό αυτό έκτος από το κλιμακοφόρο όχημα θα αναπτυχθεί μια άλλη υψηλότερη κλίμακα γύρω στα 22 μέτρα, θέλουμε να καλύψουμε και την κάτω γωνία του κτιρίου για να μην επεκταθεί η φωτιά σε όμορα κτίρια. Δεν μπορούμε να εισέλθουμε μέσα στο κτίριο ...

Δείτε επίσης

Τα ζώα μεταφέρθηκαν άμεσα σε κτηνιατρείο, ενώ καταζητείται και ο 31χρονος αδερφός του συλληφθέντα.

kosmodromio

Τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί για κινητοποίηση στο Μπρίστολ το 2020.

kosmodromio

Δεν υπήρξε άμεση παραδοχή από δυτικούς αξιωματούχους της εκτόξευσης ή της θέσης του δορυφόρου σε τροχιά.

kosmodromio

Ακρωτηριασμένοι και διαμελισμένοι σοροί 12 ανθρώπων βρέθηκαν διάσπαρτοι στην πόλη Μοντερέι του Μεξικού, θυμίζοντας την εποχή των συγκρούσεων των καρτέλ ναρκωτικών.

kosmodromio

«Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί. Αυτή τη φορά εστιάζουμε κυρίως στην Εύβοια» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

kosmodromio

Οι πληγέντες καταγγέλλουν, ότι τα «καλά» είδη ανάγκης εξαφανίζονται... και τους μοιράζουν ρύζι και σοκοφρέτες για να ζήσουν.

kosmodromio

Θὰ σᾶς γράψω εἰς καθαρεύουσαν*.

kosmodromio

Την ώρα που η βόρεια Εύβοια έχει χτυπηθεί από την κακοκαιρία Elias, το Εθνικό Αστεροσκοπείο προειδοποιεί άλλες 15 περιοχές.

kosmodromio