Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας στην Ελευσίνα

Τα σχέδια των οδηγών που συνηθίζουν να κινούνται σε κεντρικούς δρόμους της Ελευσίνας ανατρέπουν την Παρασκευή 3/2 και το Σάββατο 4/2 οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα επιβληθούν στο πλαίσιο διευκόλυνσης της διεξαγωγής της τελετής έναρξης των εκδηλώσεων στην ιστορική πόλη που γίνεται από αύριο, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.Για να μην αιφνιδιαστείτε όσοι σκοπεύετε να κινηθείτε στην περιοχή ας έχετε υπόψη τις παρακάτω, αναλυτικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της τροχαίας.Παρασκευή 03/02/2023:Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κανελλοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοντούλη και Ίωνος Δραγούμη, κατά τις ώρες 18.00΄ έως 23.59΄.Σάββατο 04/02/2023:Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της ...

Δείτε επίσης

Ο απόστρατος προφυλακίστηκε προσωρινά καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης που θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο  για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

kosmodromio

Πάνω από 1.100 έργα τέχνης που εκτίθενται στο μουσείο ΜΕΤ ανήκαν κάποτε σε γνωστούς αρχαιοκάπηλους-συλλέκτες.

kosmodromio

Μετέφερε στους απεργούς των σιδηροδρόμων, την αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών και της εργατικής τάξης της χώρας μας.

kosmodromio

Ο πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών ΟΣΕ και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Hellenic Train κατέθεσαν έγγραφα στον ανακριτή σχετικά με τα προβλήματα του ΟΣΕ.

kosmodromio

Ανοίγουν τα στόματα για τον 44χρονο προπονητή, ο οποίος από ότι φαίνεται είχε επιτεθεί στην πρώην γυναίκα του, ενώ απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει με καραμπίνα.

kosmodromio

Νέα έρευνα διαπιστώνει ότι τα νοικοκυριά βρίσκονται σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας εξαιτίας της ακρίβειας, η οποία θα συνεχιστεί και το 2023.

kosmodromio

Η συσκευή ονομάζεται MUA, ενώ παράγει ήχους και ζεσταίνεται ελαφρώς όταν φιλιέται.

kosmodromio

Η εταιρεία άνοιξε τις κάνουλες του χρήματος και μοιράζει εκατομμύρια στα ΜΜΕ, την ώρα που η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό.

kosmodromio